Ekonomichef till Loka Brunn

Om jobbet

Nu söker Loka Brunn, Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens Hus en erfaren ekonomichef

Som ekonomichef på Loka Brunn får du möjlighet till ett självständigt, verksamhetsnära arbete, där du har en kontinuerlig dialog med avdelningsledare, Vice VD och VD. Du kommer att ha en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling. Tjänsten är på deltid, c:a 75%, men den kan komma att bli på heltid beroende på bolagets utveckling.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i en historisk miljö med vackra omgivningar och ha väldigt engagerade och kundfokuserade kollegor.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Månads- och årsbokslut
  • Budget- och prognosarbete
  • Rapportering till styrelse och VD
  • Analysarbete
  • Stöd till avdelningschefer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad på Loka Brunn, men du förväntas även att följa upp de övriga verksamheterna, Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens Hus, på plats. Möten i Stockholm förekommer också.

VEM ÄR DU?

Du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har branscherfarenhet samt erfarenhet av fastighetsredovisning och investeringskalkylering. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att lyckas i rollen är du kommunikativ och pedagogisk då du förväntas vara bollplank åt avdelningsledare samt ha tät dialog med VD och Vice VD. Du är även en lagspelare och kundfokuserad precis som alla andra engagerade kollegor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Eva Sahlin, 0768-72 92 51

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.