Ekonomiassistent till fastighetsförvaltande Örhus Fastigheter

Om jobbet

Är du en noggrann person som har erfarenhet av ekonomiarbete? Tycker du om att arbeta självständigt och ta egna initiativ? Då är tjänsten som ekonomiassistent något för dig! Du kommer att vara anställd av Adecco och arbeta på uppdrag hos Örhus Fastigheter, med chans till anställning hos Örhus Fastigheter på sikt.

Om tjänsten
Örhus Fastigehter är ett familjeägt företag som grundades på 1960-talet. Med målsättningen nöjda hyresgäster och god service förvaltar Örhus Fastigheter omkring 255 lägenheter i både Örebro och Kumla. I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Löpande bokföring i systemet Hogia
  • Fakturering
  • Momsredovisning
  • Kontering av fakturor
  • Svara på inkommande samtal
Tjänsten omfattar en deltidsanställning på 40 %, för ett långsiktigt behov.

Om dig
Vi söker sig som har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete. Du har genom tidigare erfarenheter fått god kännedom och helhetsförståelse inom ekonomiområdet. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och prestigelös. Vidare ser vi gärna att du är flexibel i ditt arbetssätt och tar egna initiativ. Viktigt för tjänsten är:
  • Grundläggande datakunskaper
  • Erfarenhet av ekonomisystem
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Adecco och arbetar på uppdrag hos Örhus Fastigheter.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på 019-7607110, eller jessica.fallgren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.