Ekonom

Insid Affärsstöd AB · Ekonomi · Sista dagen!

Om jobbet

Vi behöver nu, omgående, förstärka vår arbetsgrupp med en
Ekonom, en heltidstjänst

Arbetsbeskrivning:
Som ekonom hos oss kommer dina arbetsuppgifter bestå av att arbeta med löpande uppgifter som företagens redovisning, fakturering, projektadministration, hantering av kund- och leverantörsfakturor, samt moms- och uppbördsdeklarationer. Du kommer även att upprätta rapporter som månadsbokslut och årsbokslut. Vi arbetar idag i ett affärssystem som heter Fenix, kommer dock under våren 2017 att byta till Business World. Vi arbetar dessutom mycket i Excel.

Arbetets omfattning:
Tjänsten är på heltid och med start omgående.

Kompetenskrav:
Du har flera års erfarenhet från liknande arbete och är civilekonom eller har eftergymnasial utbildning i redovisning och företagsekonomi med dig. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du behärskar MS Office paketet väl har goda kunskaper i Excel och att arbeta i ett affärssystem.

Personliga egenskaper:
För att passa in hos oss i den här rollen har du en god servicekänsla, är mycket noggrann, lojal och kan arbeta självständigt samt också är beredd att ta egna initiativ. Vi fäster stor vikt vid att du kan driva och planera ditt arbete. Vi tror också att du kommer till oss som en frisk fläkt, att du uppskattar humor och bidrar till en seriös och härlig stämning på kontoret.

Övrigt:
Insid månar om att utbilda och hålla medarbetarna uppdaterade med det senaste som berör det vi alla arbetar med. Du kommer att ingå i en grupp med ambitiösa personer som arbetar hos oss, med mycket driv och engagemang för arbetet.

Tycker du om att arbeta i en expansiv miljö med krav och härliga medarbetare - då kan det vara dig vi söker!

Låter det här intressant? Eller har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon
019-12 60 49, som vi samarbetar med i denna rekrytering.
Söker tjänsten gör du genom att registrerar dig med personligt brev och din CV snarast, dock senast den 8/12 2016 på
www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Insid Affärsstöd AB bildades 2014 och är ett bolag inom Egerydskoncernen. Insid tillhandahåller ekonomi- redovisnings-utvecklings - och administrativa tjänster. Insid har ett tiotal kunder, där samtliga är inom Egerydskoncernen.