Edekyl & Värme söker kyltekniker till Örebro!

Om jobbet

Nu söker vi dig som har arbetat som kyltekniker i några år, till ett spännande företag på frammarsch! Edekyl & Värme har de senaste tio åren expanderat från ett kontor i Örebro på sex medarbetare till att nu uppgå till över 90 medarbetare på sex platser i Sverige. Edekyl & Värme expanderar nu ytterligare och ser ett stort behov av fler kyltekniker till sin personalstyrka.

Hur ser arbetsdagen ut?
Som kyltekniker ansvarar du för installationer och reparationer av kylsystem inom Örebro Län. Kunderna finns inom ett stort spann mellan små butiker till större industrier. En vanlig arbetsdag befinner du dig ute hos kund och felsöker problem, gör behovsanalyser och föreslår lösningar till kunden med ett konsultativt förhållningssätt. Det ligger på ditt ansvar att bl.a. ge kostnadsförslag till kunden och att slutligen montera kylsystem enligt överenskommelse. Målet är att generera nöjda kunder och merförsäljning genom snabb service, konsultativ rådgivning och kostnadseffektiva förslag. Arbetet innebär mycket eget ansvar och innebär att du ställs inför nya situationer dagligen, vilket gör att du får möjlighet att använda din goda problemlösningsförmåga för att förstå tekniska problem.

Vem är du?
Är du en öppen person som gillar tekniska utmaningar? Är du bra på att bygga långsiktiga relationer och duktig på att förmedla entusiasm? Då har du personligheten vi letar efter!
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har arbetat som kyltekniker ca 2-5 år och har erfarenhet från branschen, samt har kylcertifikat kategori 1. Det är meriterande med en kylteknisk utbildning inom Co2 och/eller elbehörighet.
Du kommer snabbt in i arbetet om du har ett tekniskt intresse och kompetens samt grundläggande datavana. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda och du förstår skriftliga instruktioner på engelska. Körkort är ett krav.

Vad erbjuder Edekyl & Värme?
Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av olika förmåner som tjänstebil, friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events för sina anställda och är mån om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med Adecco. Vid frågor kontakta Rekryteringsansvarig Jessica Fällgren 019-7607110 eller maila till jessica.fallgren@adecco.se . Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.