Driven Teknisk utesäljare sökes

Om jobbet

Brammer är Europas ledande distributör av produkter och tjänster inom underhåll, reparation och översyn för industrin (MRO) och en nordisk distributör till OEM (maskinbyggare). Brammer är en komplett leverantör av världens ledande varumärken och tillhandahåller över fem miljoner olika produkter inom bland annat Transmission, Fluid Power och Tools & General Maintenance (T&GM). Brammer finns representerat i 22 Europeiska länder och Saudiarabien med 18 nationella distributionscenter över 400 filialer. Företaget är noterat på Londonbörsen. För mer info se www.se.brammer.biz

Brammer etablerade sig på den nordiska markanden 2014 och växer så det knakar.Vi letar nu efter en driven teknisk utesäljare i örebroregionen som tillsammans med övriga teamet vill arbeta för att utveckla och driva försäljningen framåt i regionen.

Rollen:
Rollen som säljare innebär en stor frihet i att planera sin tid och kunna prioritera rätt aktiviteter. Friheten ställer ett stort ansvar på dig som person där du planerar ditt eget arbete tillsammans med närmaste chef. Tjänsten innebär teknisk rådgivning, där du som säljare har en viktig roll i att vara konsultativ till våra kunder. Du kommer att ingå i vårt örebroteam och rapporterar till Regional Manager på huvudkontoret i Göteborg.

För att vara rätt kandidat för tjänsten har du några års dokumenterad erfarenhet som kundansvarig säljare. Vi ser gärna att du har teknisk kunskap/erfarenhet/intresse från industri. Du är van att arbeta självständigt och utåtriktat mot kund. I arbetet ingår tjänsteresor.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Bearbetning av existerande kunder och driva utvecklingen av dessa.
 • Fokus på nykundsbearbetning.
 • Dagliga externa kundbesök,offert och avtalsskrivning,uppföljning och deltagande på mässor & events
 • Marknadsföring av Brammer i det dagliga genom bland annat merförsäljning och konsultera i frågor

Vem är du?


Som teknisk utesäljare har du en varierad och flexibel roll. För att du ska trivas hos oss krävs det att du gillar att vara ute på fältet och göra affärer, har lätt för att komma till avslut och är van att arbeta i högt tempo. Som person är du kundfokuserad, bra på att etablera och bibehålla kundrelationer, säljande och trivs med ett konsultativt förhållningssätt. Du uppskattar långvariga relationer där merförsäljning blir resultatet. Du har förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete och har även lätt för att motivera dig själv att arbeta för att att nå uppsatta mål.

Du har en teknisk förståelse/intresse samt tidigare erfarenhet av kundbemötande. Har du erfarenhet från transmissionsbranschen (drivremmar, kedjor, kullager, kopplingar etc) är detta starkt meriterande.

Följande krävs för tjänsten:
 • Dokumenterad försäljningsvana med mycket goda resultat
 • Initiativförmåga och erfarenhet av att genomföra kundbesök på olika nivåer.
 • Högskoleutbildning inom försäljning och marknadsföring eller inom ekonomi eller likvärdig.
 • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal såvl om i skrift
 • Erfarenhet av kundansvar, och att du är en van förhandlare.
 • Meriterande är om du har erfarenhet av att sälja konceptlösningar mot industri.
 • B-körkort
Vi Erbjuder:
Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete i en internationell koncern som kännetecknas av framåtanda, förändring och tillväxt. I Örebro har vi en väletablerad kundbas och stabil kundplattform med stora möjligheter till förbättingar. Vi är ett team som uppskattar samarbete och felxibilitet. Vi är anslutna till teknikföretagarna och erbjuder en trygg anställning med goda personalförmåner. Arbetet som utesäljare hos oss är självständigt och flexibelt och du kommer att bli en del av en spännande bransch

Mer om tjänsten:
Frågor om tjänsten besvaras av Anders Linderhav, Regional Manager på tel: 0708- 305 771, Vi tar endast emot ansökningar via e-post på rekrytering@brammer.biz

Sista ansökningsdatum är 2/10- 2016 Rekrytering sker fortlöpande.

Tillträde enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Anders Linderhav, 0708-30 57 71

Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget