Driven säljare till IT-Hantverkarna Region Mitt

Om jobbet

Ditt ansvarsområde

Som Säljare hos IT-Hantverkarna kommer du till stor del att ansvara för att skapa och utveckla nya kundrelationer samt till viss del utveckla befintliga kundrelationer.

Du kommer i din roll att ansvara för hela säljprocessen, dvs. från att initiera kontakten och genom kontinuerliga kundbesök skapa nya kundrelationer och utveckla dessa i enlighet med IT-Hantverkarnas tjänsteportfölj och övergripande mål.

För att lyckas i din roll kommer du få tillgång till företagsbil, mobil och bärbar dator, interna utbildningar och coachade av erfarna ledare och chefer.

Erfarenhet och kompetens

För att lyckas i rollen som säljare hos IT-Hantverkarna förväntas du ha minst 3 års erfarenhet av B2B-försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Akademisk utbildning är meriterande men inget krav. Det är till stor fördel om du förstår hur teknik och IT fungerar och används inom organisationer.

Som person är du framförallt strukturerad, proaktiv och målinriktad. Vidare är du en social person som tycker det är kul och har lätt för att skapa relationer och överföra energi till kunder och kollegor. IT-Hantverkarna ser fram emot någon som är engagerad, inte bara för sina egna resultat, men även för gruppens och företagets resultat.

Placeringsort kommer att vara i Örebro och säljdistriktet är Värmlands, Örebro och Västmanlands län.

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid.

Lön: Fast lön samt provision.

Tjänstebil.

Kollektivavtal: IT-Hantverkarna omfattas av Almegas kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan tillsammans med CV och personligt brev skickas via e-post till regionmitt@it-hantverkarna.se.

För mer information om tjänsten ring 019-500 15 27 och prata med Magnus Granath.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Magnus Granath, 019-500 15 27

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

IT-Hantverkarna Sverige AB är en rikstäckande kedja och ingår sedan juli 2012 i
Dustin-koncernen.
Dustin är Nordens ledande återförsäljare av IT- och hemelektronikprodukter på Internet. IT-Hantverkarna erbjuder lösningar på IT-frågor - som alla är anpassade efter kundens behov.

IT-Hantverkarna Region Mitt är i en expanderande fas och behöver stärka säljorganisationen med focus på framtidens IT-marknad och det kommer de närmaste åren finnas goda möjligheter att växa inom bolaget för den som lyckas leverera och utveckla kundrelationerna till IT-Hantverkarna.