Driven Driftledare till Svenska Retursystem

Om jobbet

Vårt uppdrag

Vi söker för vår uppdragsgivare Svenska Retursystem dig som är en driven driftledare med säkerhet och miljö i fokus!

Du kommer erbjudas möjlighet att utveckla dig själv och andra i organisationen. I produktionen ligger stort fokus i förbättringsarbete och du förväntas vilja göra skillnad som bidrar till företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir i första hand att arbeta med personal och anläggningsfrågor. Du ska initiera och leda arbeten för att säkerställa driften på anläggningen samt att de interna och externa krav som ställs följs. Arbetet innebär planering, uppföljning och kontroll av pågående arbeten samt att driva utveckling och förbättringsarbete inom arbetsområdet.

Andra förekommande arbetsuppgifter är:
  • medarbetarsamtal
  • rehabilitering
  • arbeta utifrån budget
  • driva miljö- och arbetsmiljöfrågor
Din profil

För att lyckas i rollen som driftledare krävs ett genuint människointresse och erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete/LEAN. Du har en förmåga att förenkla och förtydliga processer för att skapa goda förutsättningar och nå resultatmål. Du är en person som genom ditt engagemang och coachande ledarskap får människor att växa och utvecklas. Du ska vara en förebild för dina medarbetare, se möjligheter och lösningar, vara en god lyssnare, ett bollplank och en god kommunikatör. Du är strukturerad samt van att driva förbättring och säkerhetsarbeten. Meriterande är om du har goda kunskaper inom arbetsrätt.

Du har en positiv inställning och bidrar gärna till andras utveckling. Våra ledord är Öppenhet, Samarbete och Eget ansvar. Därför krävs det att du är positiv, har en stark arbetsvilja och är en lagspelare som tycker om att jobba i grupp mot ett gemensamt mål samt att bidra till att skapa härlig stämning på arbetsplatsen.

Arbetstid: dagtid med förtroendetid
Lön: fast lön
Tillträde: enligt överenskommelse

Registrera din ansökan senast 31 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20 alternativt Rickard Algotsson, 072-717 90 50.

Om kundföretaget

Svenska Retursystem förenklar, effektiviserar och miljöanpassar den svenska dagligvarubranschen genom att driva och utveckla emballagesystem som bygger på återanvändning istället för engångsanvändning. Grundidén är att konsumentprodukterna ska levereras i returenheter som hela tiden återanvänds i ett system till fördel för miljön i stället för att levereras i engångsemballage. Systemet har en snabb tillväxt och i dagsläget levererar och återtar Svenska Retursystem årligen över 140 miljoner returlådor i systemet, vilket motsvarar att över 500 000 enheter dagligen används som lastbärare i branschens varuflöden. Läs mer om förtaget på www.retursystem.se
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.