Distriktsansvarig säljare

Om jobbet

Distriktsansvarig säljare

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantör och producentledet. För mer information besök

www.storesupport.seVi söker just nu dig som vill jobba med försäljning!

Nu söker vi för kunds räkning en medarbetare till vår kunds säljteam inom tobakindustrin. Du kommer att ansvara för ditt egna distrikt inom Örebro län. Dina uppgifter kommer bland annat att bestå av att du inom ditt egna distrikt ansvarar för nykundsbearbetning, vardagliga besök hos befintliga kunder samt skyltning av produkter.

Vi söker dig som vill jobba med försäljning. Vi letar först och främst efter dig med rätt personlighet och inställning. Om du har erfarenhet eller inte av säljyrket sedan tidigare är inte det viktiga. Fokus kommer att ligga på att hitta just dig som har en vilja att få chansen att utvecklas inom yrket. Du kommer att ingå i vår kunds säljteam där du får hjälp och stöttning av teamets erfarna teamledare. Tillsammans sätter ni upp målsättningar som du med hjälp av teamledaren jobbar aktivt för att uppnå.

Då arbetet innebär mycket självständigt arbete så söker vi efter dig som är bekväm med att axla eget ansvar. Vidare ser vi att du som person är strukturerad, driven och initiativrik. Du är en trygg och ansvarsfull person med stor känsla för service. Vi ser även gärna att du har en fallenhet för att skapa kontakter och goda relationer.

Tjänstens geografiska område innebär att att du vid enstaka tillfällen kan behöva övernatta på hotell samt detlta vid mässor och event.

KRAV: Då du kommer resa runt i ditt distrikt dagligen är körkort och tillgång till egen bil ett krav
(millersättning ingår).

Om kunden

Kunden är ett danskt familjeföretag som varit verksamma i över 200 år inom sin bransch. De är specialiserade inom sitt varumärke med stort fokus på produkternas råvaror, hantverk och utveckling. Företaget har sitt huvudkontor i Danmark och är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde i Danmark, Norge och Sverige. Företaget har för avsikt att fortsätta utvecklas och söker därför nu en distriktansvarig säljare som kommer ansvara för sitt distrikt vilket omfattar Örebro län med omnejd.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lycka till!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget