Deltids administratörer till SEB

Om jobbet

Noggrann och social, är det två egenskaper som stämmer in på dig? Vi söker fyra personer som kan arbeta deltid som administratörer på SEB och stötta upp där under hösten. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SEBs räkning fyra deltids administratörer till kontoret i Kumla.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SEB.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att arbeta med mottagandet av kunder som kommer till banken. Du kommer hjälpa kunderna med ärenden av administrativ karaktär det kan vara att fylla i blanketter som sedan ska läggas in i systemet. Viktigt är att kolla så legitimationen hos företrädare för olika fysiska och juridiska personer stämmer överens med det som är registrerat i bankens system. Detta ställer krav på din förmåga att vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot kunder
 • Administrera både i system och manuellt
Tjänsten passar dig som vill ta chansen att arbeta på ett mindre kontor för ett stort företag, där du får möjlighet att visa dina praktiska kunskaper hos SEB. Dessutom får du meriterande erfarenhet och en kontakt och referens inom Academic Work inför ditt framtida arbetssökande som nyutexaminerad.

Vi söker dig som
 • Är student fram till juni 2017 och läser på universitet eller högskola.
 • Är serviceminded och arbetar alltid för kundens bästa.
 • Har god dator vana.
 • Har ett flexibelt schema i skolan och kan avsätta 2 dagar/vecka för jobb.
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kundservice sedan tidigare.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt vilket medför att du alltid levererar kvalitet. Vi ser även att du är en social person som har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror också att du har lätt för att hantera missnöje bland kunder men ändå ge förstklassig service. Vidare tror vi att du som tycker om att ha kontakt med olika människor kommer trivas bäst i denna roll!

Övrig information
 • Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kan komma att göras i samband med anställning.
 • Start: 1 november
 • Omfattning: 10-15 timmar/vecka.
 • Tider: 10-13 eller 10-17
 • Placering: Kumla
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kumla
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.