Curant söker driftledare i Örebro

Om jobbet

Är du en person med stort engagemang som vill arbeta i en roll som driftledare för lager och produktion i ett litet, sammansvetsat team? Curant söker dig som vill växa långsiktigt tillsammans med dem. Du kommer att leda och fördela arbetet inom gruppen och du kommer att ha ansvaret för att upprätthålla en hög leverans och kvalitet. Som driftledare hos Curant kommer du att planera arbetet och fatta beslut inom ditt ansvarsområde. I din roll ingår även att du själv är delaktig i det dagliga arbetet i produktionen och på lagret. En annan viktig del i arbetet kommer att vara kontakten med speditörer och kunder.

Du ansvarar för:
  • Att leda och fördela arbetet inom ditt ansvarsområde samt agera när oförutsedda händelser inträffar.
  • Utveckling och ständig förbättring
  • Att skapa ett klimat som främjar trivsel, förtroende, lojalitet och god kommunikation i gruppen.
Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning och gärna inom distribution/produktion. Har du en elutbildning i grunden är det meriterande. Arbetet kommer innebära kontakter med kund, därför får du gärna ha erfarenhet från att ha arbetat med kundrelationer. För att lyckas i denna tjänst måste du vara en ledare med god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Som person är du prestigelös, noggrann, kommunikativ.

B-körkort är ett krav, och har du truckkort är det meriterande.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Curant med Manpower. Du söker tjänsten via länken, sista ansökningsdag är 4 december.
Vi tar endast emot ansökningar via registrerat CV på www.manpower.se.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Curant Trading AB säljer och marknadsför högkvalitativa klimatprodukter med tillhörande teknisk rådgivning på svensk proffsmarknad. Vi differentierar oss med pålitlighet, hög service och med snabba, säkra leveranser. Vi har specialiserat oss på vattenburna värmeprodukter och vår portfölj innehåller bla radiatorer, konvektorer, fläktluftvärmare och luftridåer. Vårt arbetssätt och produktmix gör oss till en attraktiv samarbetspartner för vår målgrupp som är större VVS entreprenörer.