Corvara i Örebro söker skadesanerare

Om jobbet

Vi söker dig med erfarenhet och kompetens inom skadesanering och med asbestbehörighet, du är kommunikativ, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. För rätt person med vilja och driv finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som har

Körkort B Driven och resultatorienterad Erfarenhet av kund- och personalkontakter och har lätt för att skapa förtroende Ordningsam Datorvana Meriterande är om du har följande behörigheter inom byggsektorn: Heta arbeten, Skylift och Arbete på väg, samt erfarenhet av ventilationsrengöring.

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast den 31 okt.
Jobbfakta
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi erbjuder saneringstjänster för industrikunder i hela Norden och bistår även med skadeservice och sanering efter exempelvis brand, fukt, asbest, PCB och mögel. Rivning, håltagning och transport av miljöfarligt material är ett annat av våra specialistområden.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var