Camfil söker teknisk säljare

Camfil AB · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Är du resultatinriktad och gillar att bygga långsiktiga kundrelationer? Vill du jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då skulle du passa utmärkt som säljare på Camfil Svenska AB!

Arbetsbeskrivning
Som utesäljare hos oss kommer du att ansvara för ett eget distrikt i Örebroområdet, där du kommer att serva befintliga kunder samt uppsöka nya inom segmentet serviceföretag, fastighetsbolag, konsulter och kommuner.

Camfil arbetar med högkvalitativa produkter och är marknadsledande i Sverige. Vi säljer i första hand luftfilter till ventilationssystem men även andra kringprodukter som luftrenare, filterskåp, metallfilter och intagsgaller.

Du har din bas på det lokala försäljningskontoret i Örebro. Vår fabrik och huvudkontor ligger i Trosa och där sker mycket av Camfils produktutveckling och interna utbildningar. Tjänsten innebär resor i framförallt Närke och Värmland. Övernattningar förekommer.

Vem är du?
För att trivas i denna roll bör du ha ett starkt intresse av teknisk försäljning och räds inte att lyfta telefonen för att skapa nya kundkontakter. Du är modig, nyfiken och gillar att lära dig nya saker och utmanar dig själv genom att sätta ambitiösa mål.

Du har även:
  • ·Några års erfarenhet av B2B-försäljning är meriterande
  • Kunskap och erfarenhet av ventilationsbranschen är meriterande
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och har baskunskaper i engelska
  • B körkort
Vi erbjuder ett självständigt, omväxlande arbete med ett härligt gäng. Vi värdesätter förmåga att kunna se egna lösningar och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan
Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock senast 31 oktober 2016. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Berg, Region Sales Manager North, peter.berg@camfil.com.

Välkommen med din ansökan!

Camfil är världsledande på renluftslösningar och har mer än 50 års erfarenhet i branschen. Våra system skyddar människor, processer och miljö. Det bidrar till bättre hälsa, ökad produktivitet och minskad energiförbrukningen.

Camfil har 26 fabriker, sex forsknings- och utvecklingscenter och lokala säljkontor världen över som tillhandahåller service och hjälp för våra kunder.
Camfilkoncernen har huvudkontor i Stockholm. Gruppen har ca 3800 anställda och en omsättning på mer än 6 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.camfil.com

Sökord: försäljning, b2b, sälj, säljare, account manager, sales, sales manager, fältsäljare, utesäljare, teknisk säljare, sales engineer
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget