Butikschef till Nordsjö Butiker i Örebro

Om jobbet

Brinner du för att göra affärer och arbeta nära kunder för att ge den bästa servicen? Trivs du i en roll som innebär stort ansvar i att utveckla en butiksverksamhet och dess medarbetare? Då kanske du är vår nästa Butikschef för Nordsjö i Örebro!

Som Butikschef driver och utvecklar du butiken inom de ramar som anges av vårt butiks- och kedjekoncept. Försäljningen av våra produkter riktar sig mot både konsumenter och proffsmålare, där din viktigaste uppgift blir att överträffa våra kunders förväntningar genom enastående kundservice och butiksupplevelse, samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Genom ditt engagemang skapar du förutsättningar för dig och dina medarbetare att bygga återkommande och långsiktiga kundrelationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvar att driva och utveckla försäljning för att nå uppsatta försäljningsmål och nyckeltal
  • Planera och följa upp den dagliga butiksdriften i form av bemanning/schemaläggning
  • Rekrytera, leda, träna och utveckla medarbetare med målet att alla ska nå sin fulla potential
  • Ansvara för butikens hela varuförsörjning såsom inköp, packa upp inkommande varor, fylla på i hyllorna, registrera ordrar m.m.
  • Se till att butiken är välskött, tilltalande och följer butikskonceptet
  • Driva marknadsaktiviteter och kampanjer
  • Efterleva att AkzoNobel och Nordsjö Butikers värderingar, policies, riktlinjer, rutiner och Code of Conduct följs, samt ansvara för att beakta säkerhetsaspekter och se till att personalen följer de regelverk som finns framtaget för allas säkerhet.
Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll vill vi att du har några års erfarenhet av att på ett framgångsrikt sätt ha arbetat som butikssäljare och/eller butikschef. Erfarenhet från branschen är meriterande och vi ser gärna att du har ett stort nätverk i Örebro-regionen, samt god kännedom om lokala förutsättningar.

Du har minst gymnasieutbildning, troligtvis inom ekonomi eller likvärdig erfarenhet. Du har erfarenhet eller ett starkt intresse av att leda och coacha medarbetare och drivs av att nå resultat. Du har god organisationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Som person är du positiv och utåtriktad och har förmågan att bygga långsiktiga relationer. Du har en stark känsla för service och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift. Du är resultat- och målfokuserad med ett genuint intresse för affärer.

Som Butikschef rapporterar du till Regionchef Norr.

Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Klas Tengroth, Head of Stores Nordics, +46 709 49 08 35

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Resourcing Partner, +46 703 50 17 99

För fackliga frågor:

Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49

Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48

Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.
Mer om oss

AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent, med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.

Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri.) I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.