Budbilsförare extra vid behov sökes omgående!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student på minst 50% och vill ha ett meriterande extrajobb? Kan du arbeta minst två dagar/vecka och gillar att köra bil. Då har vi ett jobb för dig!
Vi söker studenter som kan vid kort varsel hoppa in och köra budbil korta som långa sträckor I Örebro men även till andra städer. Arbetet kan också innebära bärhjälp och montering hemma hos kund.

Du kommer att arbeta mån-fre och vi vill gärna att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan. Arbetstiderna kan vara varierande dagtid och kvällstid beroende på den körning som du bokas in på. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi ser långsiktigt på detta uppdrag och du kommer att ha möjlighet att arbeta extra även under kommande termin.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som;
  • B-körkort
  • Studerar eller har ett deltidsarbete på 50%
  • Har god fysik
  • Är flexibel
  • Serviceinriktad
  • Ansvarstagande
Studier eller deltidsarbete om minst 50% är ett krav och vi kan tyvärr inte gå vidare med sökanden som inte uppfyller detta. Vi ser gärna att du som söker känner dig trygg med att köra bil i Örebro med omnejd men även till andra städer. Som person är du flexibel, stresstålig och trivs bakom ratten! Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Det är meriterande med truckkort för motviktstruck Då jobbet ibland innehåller tunga lyft bör du ha god fysik. Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med urval och intervju, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar ökar dina chanser i urvalsprocessen.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!