Biträdande arbetsledare

Om jobbet

Företagets storlek innebär stor flexibilitet när det gäller arbetsuppgifternas innehåll. Teamet består av sju personer som arbetar med paketering, lager, lackering och brickmontering. Du plockar ihop order, skriver etiketter och är behjälplig i produktion samtidigt som du planerar och fördelar arbete.

Tillsammans med arbetsledaren har du ett ansvar att sätta dig in i kundernas behov och förstå produktionsprocessen på ett övergripande sätt. Målet är här att styra upp verksamheten på ett sådant sätt att vi får en mer rationell arbetsprocess samtidigt som vi behåller mycket korta ledtider för utleveranser. Den viktigaste nyckelfaktorn för att lyckas här är planerings- och ledarskapsförmåga.

Utmaningen med tjänsten är att tillsammans med arbetsledaren strukturera upp arbetet så att man uppnår en mer rationell arbetsgång. Du kommer att ges tid att växa in i rollen på ett bra sätt, så för dig handlar det bara om att ha rätt förutsättningar

Din profil

Vi söker dig som har någon form av verkstadsutbildning och/eller motsvarande erfarenhet/utbildning inom lagerarbete, ledarskap, Lean Production eller ISO-certifiering. Du skall ha erfarenhet av att arbeta förebyggande och systematiskt inom lager och logistik. Du skall ha sinne för ordning och struktur och du skall ha en naturlig fallenhet för ledarskap.

För att lyckas på den här tjänsten måste du vara ansvarstagande och ha en hög social kompetens. Du måste kunna se produktionen ur ett övergripande kundperspektiv och själv kunna prioritera det som är viktigast för stunden. Denna tjänst kräver inga särskilda tekniska kvalifikationer, utan vi vänder oss till dig som har personliga kvalifikationer enligt ovan!

Rekryteringen sker i samarbete med Industrisupport och du kommer att få en anställning direkt på kundföretaget! Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Välkommen!
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Aston Sweden har som mål att vara Sveriges och Norges bästa leverantör av fästelement. Med det menas att bemötandet av kunden, servicen och leveranssäkerheten ska vara bättre än hos våra konkurrenter och att produktkvaliteten skall vara minst lika bra som hos dem. Vid anläggningen i Karlskoga tillverkas, lackeras och packas skruv av 15 anställda.

Vi söker nu en driven och strukturerad medarbetare som kommer att bli biträdande arbetsledare. Du kommer att arbeta vid vår tillverknings-, försäljnings- och logistikenhet i Karlskoga. Hög leveranssäkerhet och gott kundbemötande är avgörande för att kundföretaget skall kunna behålla och utveckla sin position på marknaden. Den här tjänsten handlar mycket om att förstå produktionen på ett övergripande sätt och ur ett kundperspektiv. I praktiken innebär det att behålla och förbättra den interna logistiken, rationalisera arbetsprocessen, öka flexibiliteten och leveranssäkerheten så att företaget klarar av att växa nu när marknaden kräver det.