Beredare till Atlas Copco i Örebro

Om jobbet

Har du ett genuint teknikintresse och vill bidra till utveckling av produktionstekniken inom Atlas Copco? Till Atlas Copco söker vi nu en beredare att bli en del av deras verksamhet i Örebro. Om du är analytiskt lagd och vill bli en del av ett sammansvetsat gäng där det finns stor kompetens i arbetsgruppen, är detta tjänsten för dig. Läs gärna mer i annonsen nedan och om du är intresserad av tjänsten, skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Atlas Copcos räkning en beredare till deras verksamhet i Örebro. Om du har ett tekniskt intresse och vill arbeta i en verksamhet som kännetecknas av en familjär känsla, är detta verksamheten för dig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas Copco.

Arbetsuppgifter

Den grupp du kommer att ingå i är den produktionstekniska gruppen på SED Eyra, bestående av produktionstekniker och projektledare men också erfarna beredare. Något vi tror att du som söker ser som spännande, då det finns gedigen kompetens i arbetsgruppen som du kan lära av i ditt arbete.

Gruppen du arbetar tillsammans med arbetar med planering och utveckling av monteringsmetoder, arbetsinstruktioner, kvalitetssäkring, produktivitetsökning och rationaliseringar. Som beredare i gruppen kommer du, i olika projektteam, agera länken mellan R&D-avdelningen och produktionen.

Du kommer i rollen till exempel att:
 • Vara mottagare av konstruktionsmeddelanden/ändringsorder.
 • Informera leverantörer vid ändringar på artiklarbereda strukturer, köpnivåer och anskaffningssättjustera lager vid ändringar samt initiera skrotning.
 • Medverka i projektteam inom produktion i utvecklingsprojekt och där ansvara för uppdatering av "New Article List".
 • Upprätta operationskort, monteringssekvenser och monteringsinstruktioner.
 • Vara ägare/förvaltare av produktionsstrukturer.
Tjänsten passar dig som har ett genuint tekniskt intresse och vill vara med och utveckla planeringsstrukturer i ditt arbete. För dig som är i början av din karriär är detta en ypperlig möjlighet att få, tillsammans med erfarna medarbetare, växa i din yrkesmässiga roll och bli en del av ett företag med en stark företagskultur.

Vi söker dig som

Har ett genuint tekniskt intresse med någon form av bakgrund inom teknikfältet. Om denna bakgrund är från en högskoleutbildning, eller genom arbetslivserfarenhet, är mindre relevant då din personliga lämplighet för tjänsten kommer väga tyngst i processen.

Specifikt efterfrågade krav:
 • Teknisk högskoleexamen eller 1-2 års erfarenhet av liknande arbete
 • God datavana
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i så väl tal som skrift då dina arbetsuppgifter kommer utföras på båda språken.
Det är meriterande om du har kunskaper i El och hydralik sen tidigare. Har du också kommit i kontakt med programmen Movex M3 eller Demo, är detta starkt meriterande. Störst vikt kommer dock läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten. Som person är du analytiskt lagd och kännetecknas av ett noggrant arbetssätt. Då du kommer att ha ett brett kontaktnät i din tjänst är det också viktigt att du som söker tycker om att samarbeta och kan kommunicera information ut till dina kollegor på ett bra sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid med goda chanser till förlängning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Örebro
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrustning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2015 hade Atlas Copco en omsättning på 102 miljarder kronor och fler än 43 000 anställda.

Läs gärna mer om Atlas Copco genom att trycka på länken till deras hemsida ovan, eller läs mer om deras arbetsgivarprofil på vår hemsida här