Beredare till Atlas Copco

Om jobbet

Har du ett genuint teknikintresse och vill bidra till utveckling av produktionstekniken inom Atlas Copco? Nu söker vi en beredare för ett längre uppdrag, till den produktionstekniska gruppen på SED - Eyra.

Om tjänsten
I Örebro forskar, utvecklar, tillverkar och marknadsför Atlas Copco bergborrmaskiner, borraggregat samt truckar och lastare.
Produkterna används inom gruv-, tunnel- och entreprenadindustrin över hela världen, både ovan och under jord. Totalt har Atlas Copco 1 900 anställda i Örebro.

Rollen som beredare ingår i produktionstekniska gruppen på SED - Eyra. Utöver beredare innehåller gruppen rollerna produktionstekniker och projektledare. Gruppen arbetar ständigt med strategisk planering och utveckling av monteringsmetoder, arbetsinstruktioner, kvalitetssäkring, produktivitetsökning och rationaliseringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som beredare är:
 • vara mottagare av konstruktionsmeddelanden/ändringsorder.
 • informera leverantörer vid ändringar på artiklarbereda strukturer, köpnivåer och anskaffningssättjustera lager vid ändringar samt initiera skrotning.
 • medverka i projektteam inom produktion i utvecklingsprojekt och där ansvara för uppdatering av "New Article List".
 • upprätta operationskort, monteringssekvenser och monteringsinstruktioner.
 • vara ägare/förvaltare av produktionsstrukturer.
Om dig
Vi söker dig som är noggrann och är analytiskt lagd. Din goda samarbetsförmåga samt goda kommunikationsförmåga kommer att hjälpa dig att lyckas i projektarbeten. Vidare är du bra på att ta egna initiativ och att föra ut information på ett tydligt vis.

Viktigt för tjänsten är:
 • teknisk högskoleexamen
 • några års erfarenhet av liknande arbete
 • mycket god datavana
 • mycket goda kunskaper i engelska, skriftligt och muntligt.
 • mycket god svenska i tal och skrift
 • körkort
Kunskaper i el och hydraulik är meriterande liksom kunskaper i Movex. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Detta är ett uppdrag där du blir anställd av Adecco och arbetar på uppdrag hos Atlas Copco.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på 019-7607110, eller jessica.fallgren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.