Beredare/produktionstekniker till Nammo LIAB

Om jobbet

Vårt uppdrag

Nammo LIAB behöver förstärkning på sin teknikavdelning och söker därför en beredare/produktionstekniker. Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där du ges möjligheten att utvecklas i din roll.

Arbetsuppgifter

Befattningen tillhör teknikavdelningen och du kommer att ingå i grupp av specialister som verkar inom olika segment. Du kommer inom ditt segment att arbeta med framtagning av produktionsutrustning, vilket innebär att göra maskiner, verktyg etc. klara för produktion. Det kan gälla befintlig produktionsutrustning eller nyanskaffning av utrustning som anpassas för produkten som ska produceras alternativt se till att lagerställd utrustning blir godkänd för användning i produktion. I och med det kommer du att lägga arbetsorder till de olika funktionerna inom gruppen samt ha nödvändiga kontakter med externa leverantörer. Vidare ska du se till att det finns beredningsspecifikationer som ligger till grund för offerter och planering av produktion.

Du kommer även att se till att det finns nödvändiga instruktioner för att produkten ska kunna produceras enligt ställda krav. Inom ditt segment är du sammankallande för berednings- och produktionsuppstarter och ansvarig för att genomföra riskbedömning i syfte att säkerställa att produktionen följer ställda krav. Framtagning av prover och prototyper samt deltagande vid provning är också förekommande arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom modern produktionsteknik och besitter goda kunskaper i ritteknik. Meriterande är kunskaper inom PDM-system, LEAN, kunskaper inom explosiva ämnen samt 3D-modellering. En förutsättning för denna roll är att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du bör också ha B-körkort.

Som person är du självgående och initiativtagande. I den här tjänsten kommer du att ha många kontaktpunkter både internt och externt, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och social kompetens. Det är viktigt att ditt arbete präglas av säkerhetsmedvetenhet. Arbetet kräver god struktur och du gillar att arbete med ett högt eget driv.

Stämmer ovanstående in på dig? I så fall har du möjlighet att bli del av en arbetsgrupp som kännetecknas av öppenhet, god stämning och där du erbjuds möjlighet att vara med och påverka i ditt arbete.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos Nercia bemanning men arbetet sker ute hos vår kund. Uppdraget sträcker sig till sommaren 2017 och det kan finnas möjligheter till förlängning för rätt person.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Lön: fast lön
Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Registrera din ansökan senast den 30 oktober. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20 alternativt Rickard Algotsson, 072-717 90 50.

Om kundföretaget

Nammo LIAB AB är ett bolag i den nordiska ammunitionskoncernen Nammo AS. Inom Nammo LIAB AB, som grundades 1953, sker idag tillverkning av ammunition, revidering/konvertering av militära produkter och tillverkning av sjösäkerhetsprodukter. Nammo LIAB AB har verksamhet i Lindesberg och i Karlskoga. Antalet anställda uppgår till ca 140 personer. Omsättningen är ca 200 MSEK.
Jobbfakta
Ort
Lindesberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.