Behovsplanerare/garantihandläggare sökes till Örebro

Om jobbet

Om tjänsten

Vi rekryterar för vår kund Malte Månsons räkning två erfarna behovsplanerare/garantihandläggare för anställning.

Arbetsbeskrivning
Rollen sombehovsplanerare innebär ansvar för bolagets behovsplanering av reservdelar till tunga fordon. Det kräver noggrannhet och effektivitet, samt att upprätthålla god kommunikation med alla inblandade i arbetsflödet.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Löpande kontrollera inkommande arbetsorder för hela verkstadskedjan
  • Behovsplanering (definiera rätt reservdelsbehov) av reservdelar via order i affärssystemet
  • Att hålla sig mycket väl insatt i relevanta system och kataloger för att snabbt kunna identifiera rätt reservdelsbehov
  • Ansvar för att systematiskt effektivisera det egna arbetet
  • I tjänsten ingår även hantering av garantiärenden, gällande MAN, Iveco, och DAF.
  • Upprätthålla kommunikationen
  • Möta nyckeltal (KPI)
  • Ansvara för kravställning på nödvändiga tekniska resurser och hjälpmedel för ett effektivt arbetssätt
  • Arbete med kundbokning och fakturering, vid behov.
Din profil

Vi söker dig med hög teknisk kompetens och mycket god förståelse för vilka reservdelar som krävs till framförallt motor och chassi på tunga fordon. Det är meriterande om du har insikt i verkstadsbranschen, erfarenhet från flera fordonsmärken (gärna Volvo och/eller Scania) samt är bekant med Kobra II. Du har eventuellt en eftergymnasial utbildning där din problemlösningsförmåga är något vi starkt eftersträvar.
Du har hög ambitionsnivå och tar för dig i alla arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att söka efter information på olika sätt för att snabbt hitta rätt reservdelar till olika reparationer. Du sätter vikt i att alltid ha ett professionellt sätt mot kund och medarbetare, oavsett arbetsbelastning. God vana av diverse reservdelskataloger/system samt förståelse för affärssystem är ett måste. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du en teamspelare med hög social kompetens som är noggrann, effektiv och med en positiv grundsyn. Du är lösningsorienterad i din läggning och självgående. Uppskattar du att arbeta i en miljö med stark tillväxt, eget ansvarstagande och högt tempo kommer du att trivas.

Ansökan

Vi samarbetar med Arena Personal i detta uppdrag, för frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Brorson 0739-179205 eller anna.brorson@arenapersonal.com
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik

Mejla eller ring Anna Brorson, 073-917 92 05

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Malte Månson Verkstäder AB siktar mot att bli Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon. Vi finns idag på tretton orter, från Malmö i söder till Gävle i norr.
Vi servar och reparerar alla märken och erbjuder våra kunder tjänster inom flera områden, exempelvis färdskrivare, släcka 2:or och tung kyla. Vi arbetar med märkesbundna diagnosinstrument för bl.a. Volvo och Scania.

Vi finns i Örebro i nybyggda ljusa lokaler, vid Pilängen.

Vi växer för fullt! Vill du vara med?