Avancerad tekniker / IT / Support / SQL

Om jobbet

Centric söker nu en avancerad tekniker inom SQL. I det här uppdraget så börjar du som konsult via Centric och ambitionen är sedan att du ska bli anställd direkt hos kunden.

Som supporttekniker hos vår kund kommer du att ha ansvar för att kunderna snabbt och med hög kvalitet erbjuds en lösning. Du kommer att ingå i gruppen som sitter i Örebro. Du kommer att arbeta med 2nd line och ta de ärenden som eskalerats från 1st line support. Din roll innebär också efterhand att hjälpa till i migreringar, konfigureringar, uppgraderingar och andra komplexa, komplicerade problem.

Som SQL-tekniker kommer du att arbeta brett med alla arbetsuppgifter från teknisk support till att vara tekniskt ansvarig i kundprojekt, med stora möjligheter till specialisering inom teknik.

Din profil
Den vi söker har ett stort tekniskt intresse, gillar att lösa problem och ser gärna utmaningar i sin vardag. Tidigare har du säkert varit involverad som tekniskt stöd i externa projekt, jobbat med SQL-databaser i programvaror och/eller ansvarat för tekniska uppgraderingar i kundprojekt.

Kompetenskrav
  • 120 p Universitet/Högskoleutbildning, förmodligen inom IT, alternativt har du genom arbetslivserfarenhet en gedigen kunskap inom SQL -databaser.
  • Kunskap och erfarenhet inom MS SQL Server, webbtjänster och IIS.
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift.
Teamet arbetar enligt ITIL och ser gärna att du har erfarenhet av det. Vi tror att du har arbetat med MSSQL under ca 4-5 år. Som person är du serviceminded och drivs av att få nöjda kunder. Du har ett pedagogiskt sätt och lätt att prata med olika typer av människor. Du har en positiv problemlösande inställning och tycker om tekniska utmaningar.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.


OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på Facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord: IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, SQL, support, support tekniker, support-tekniker, 2nd line, second line, konsult, Consultant, data, Örebro.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?