Automation Sales Manager

Om jobbet

Vi söker Dig som vill skapa ett nytt affärsområde

Linde Material Handling har marknadens bredaste produktprogram av truckar för materialhantering. Nu startar vi upp ett nytt affärsområde för helautomatiserade förarlösa truckar. Inom ramen för det nya affärsområdet, Linde Robotics, finns färdiga produkter att marknadsföra.

Du får ett direkt säljansvar med hela Sverige som arbetsområde där du förväntas bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Du fungerar också som produktspecialist inom affärsområdet där du både stöttar samt utbildar egen personal och kunder. Tjänsten innebär också samverkan med koncernens specialister inom området vilket medför internationella kontakter och resor både i och utanför Sverige.

För att lyckas i arbetet som Automation Sales Manager hos oss ser vi det som en självklarhet att Du är van att ta egna beslut och har vana av att arbeta i projektform. Vi tror att du har en gedigen utbildningsbakgrund och har arbetat med teknisk försäljning under några år. Du är utåtriktad som person och tycker om att göra affärer. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning för att lyckas.

Placeringsort blir huvudkontoret i Örebro alternativt något av våra regionkontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du rapporterar till kommersiell chef.

Du är välkommen med Din ansökan senast den 8 januari 2017 till: hr@linde-mh.se

Frågor om tjänsten besvaras av Sandra Johansson, personalchef 070-171 29 49 eller Bengt Alestig, VD 070-345 20 43.

Besök gärna vår hemsida: www.linde-mh.se

Om företaget

Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa. Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Under räkenskapsåret 2015 hade Linde Material Handling ca. 13 200 anställda världen över och genererade en omsättning på ca. 33 miljarder Sek.

Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.

Linde Material Handling i Sverige har ca. 380 medarbetare.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var