Är du studerande och söker praktikplats till höstterminen?

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och önskar en praktikplats under hösten. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker!
Till Örebrokontoret söker StudentConsulting nu en praktikant. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekrytering men också har ansvar för den dagliga leveransen. Uppgifterna kommer vara mycket varierande och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen och HR-frågor.

Din planerade praktikperiod bör vara förlagd under hösttrminen och vi ser att den är på minst 6-8 veckor. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till ev arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns i centrala Örebro.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande och har en planerad praktikperiod. Vi ser gärna att du studerar i Örebro, då vi ser att det kan finnas möjlighet för en anställning efter praktikperioden. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du bör ha ett intresse för rekryterings- och bemanningsbranschen. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. Söker du nya utmaningar och vill skaffa dig god erfarenhet inför framtiden? Anmäl då ditt intresse redan idag via www.studentconsulting.se. Vi går igenom ansökningarna löpande.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!