Är du konstruktör och vill ta nästa steg i karriären som plm/pdm konsult?

Om jobbet

Har du goda kunskaper och tidigare erfarenhet av PDM/PLM-system och trivs i ett arbete där tekniska diskussioner och problemlösning står i fokus? Är du på jakt efter din nästa utmaning i karriären? Då är det kanske dig vi letar efter när Cadcraft söker en PLM/PDM-konsult!

Information om uppdraget

Cadcraft önskar rekrytera en PLM/PDM- konsult med utgångspunkt från Örebro då företaget expanderar. Cadcraft är en ledande leverantör av CAD/PDM lösningar och tjänster för tillverkande industri i Sverige. Företagets 30 år i branschen i nära samarbete med systemleverantören Autodesk ger en gedigen erfarenhet. Hos Cadcraft är engagemang ett lika viktigt ledord som kompetens.

Det här är tjänsten för dig som har stor intresse för konstruktion, tidigare erfarenhet av arbete i PDM/PLM-system som nu söker nya utmaningar. Här får du möjligheten att utvecklas inom din nisch samtidigt som du hjälper kunder att lösa deras tekniska utmaningar, allt i ett team där engagemang är ledord i det man gör!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cadcrafts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic
Work](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se)

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Cadcraft.

Arbetsuppgifter

Som PLM/PDM- konsult kommer du främst att vara en nyckelspelare i Cadcrafts arbete med att stötta och utbilda företagets kunder för CAD/PDM-lösningar som företaget tillhandahåller. Din roll är att vara teknisk expert och bistå med både coachning och stöttning för företaget vid både implementering men också pågående när lösningen är på plats.

Du kommer att vara ungefär 80% ute hos kund för implementering och support och 20 % på kontoret där du kommer att ha en supporterande funktion vad gäller tekniska frågor för kunder som har företagets produkter idag. På kontoret ges du också möjlighet till vidareutveckling inom företagets nya lösningar där du kommer få en nyckelroll i att agera proaktivt för att skapa bästa lösningarna för dina kunder!

Tjänsten ger dig möjligheten att verkligen vara med i framkant vad gäller den nya tekniken inom CAD/PDM-lösningar för att hjälpa företag att nå nya höjder!

Vi söker dig som
  • Är utbildad maskiningenjör eller har motsvarande KY/YH-utbildning
  • Har mycket goda kunskaper inom konstruktion och PDM/PLM-system och minst fem års erfarenhet av konstruktionsarbete
  • Har vana av att arbeta i eller leda projekt och känner igen dig i rollbeskrivningen
  • Har körkort B där vi ser att du som får tjänsten gärna har tillgång till egen bil
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift eftersom du kommer att arbeta med båda språken
Meriterande med kunskaper inom Autodesks PDM/PLM-system

Som person är du affärsmässig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är duktig på att samarbeta med andra och tydlig i din kommunikation.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Örebro, det finns möjlighet att jobba från Stockholm, Västerås och Södertälje
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Hos Cadcraft finns kompetensen och kreativiteten som bygger smarta lösningar för tillverkande företag. Vi är cirka 50 personer med både djup och bredd i våra kunskaper, som tillsammans kan erbjuda en verkligt effektiv lösning för just ditt företag. Vi har roligt tillsammans. En av de viktigaste förutsättningarna för ett lyckat partnerförhållande är att man kan skratta och ha trevligt tillsammans. Inom Cadcraft är det en ledstjärna. Ut mot kunderna vill vi skapa samma atmosfär. Vi strävar efter att vara en lättsam men samtidigt engagerad partner. Under trivsamma former bjuder vi också regelbundet in våra kunder till kunddagar, arbetsfrukostar och utvecklingsträffar.