Allmänreparatör med inriktning VVS

Om jobbet

Som allmänreparatör kommer du att arbeta med alla förekommande reparationer hos våra hyresgäster samt underhåll av våra fastigheter inom yrkesområdet.

Vi ser gärna att du har vvs-utbildning och att du har arbetat några år inom yrkesområdet. Yrkesbevis är meriterande samt om du har kunskaper inom både vvs- och snickeriområdet. För tjänsten gäller att du har en bred kompetens, har lätt för att samarbeta och är flexibel. Du bör dessutom ha en positiv och utåtriktad läggning med en vilja att skapa hög kundtillfredsställelse.
Vidare gäller att du som person är stabil, gillar ordning och reda och själv planerar ditt arbete. Du utför arbeten med uthållighet och kvalitetsmedvetenhet. B-körkort är ett krav. Urval sker löpande. Sista dag för ansökan är den 27 oktober 2016.

För mer information är du välkommen att ringa till Jimmy Bülow, gruppchef för vvs-reparatörerna, 070-719 44 60 eller Anders Håkansson, gruppchef för snickarna, 070-719 46 21. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Beatrice Blisserpont, tel 070-719 44 42. Din ansökan lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och
1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.