Allmänreparatör inriktning snickeri

Om jobbet

Vi söker allmänreparatörer med inriktning snickeri. Som allmänreparatör kommer du att arbeta med alla förekommande reparationer hos våra hyresgäster samt underhåll av våra fastigheter inom respektive yrkesområde.

Vi vill att du har snickarutbildning och ser gärna att du har arbetat några år inom yrkesområdet. Yrkesbevis är meriterande samt om du har kunskaper inom både snickeri- och vvs-området. För tjänsterna gäller att du har en bred kompetens, har lätt för att samarbeta och är flexibel. Du bör dessutom ha en positiv och utåtriktad läggning med en vilja att skapa hög kundtillfredsställelse, både till hyresgäster och kollegor. Vidare gäller att du som person är stabil, gillar ordning och reda och själv planerar ditt arbete. Du utför arbeten med uthållighet och kvalitetsmedvetenhet. B-körkort är ett krav.

För mer information är du välkommen att ringa till Anders Håkansson, arbetsledare för snickerireparatörerna, tel 070-719 46 21 eller till Jimmy Bülow, arbetsledare för vvs-reparatörerna, tel 070-719 44 60. Facklig företrädare för
Fastighetsanställdas förbund är Beatrice Blisserpont, tel 070-719 44 42. Din ansökan vill vi ha senast den 21 december 2016. Den lägger du in via
Ansök-knappen nedan. Intervjuer kommer att hållas efter helgerna.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

När vi rekryterar värdesätter vi de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.