Administratör med kundfokus till Örebro

Om jobbet

Söker du efter nya utmaningar inom administration? TNG söker efter ambitiösa personer för framtida uppdrag i Örebro inom administration.

Nu söker TNG efter dig som letar efter nya utmaningar och tycker du att det är extra kul med administration. För framtida uppdrag söker vi administratörer med blandad erfarenhet. Våra kunder återfinns inom en mängd olika branscher och vi söker därmed personer med varierande bakgrunder och intressen för dessa kommande tjänster.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag och med administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss samt att du kommer ha en engagerade konsultchef hela tiden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetsbeskrivningen kan variera beroende på uppdrag men kan exempelvis innefatta:
  • Receptionist
  • Arkivering & dokumentering
  • Registrering av kontrakt
  • Boka transporter
  • Avtal
  • Andra administrativa uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hur uppdragen är utformade varierar och beror helt på våra kunders behov. I många fall tillsätts våra uppdrag snabbt och ingår i vår bemanningsverksamhet. Det innebär att du blir anställd av TNG och arbetar ute hos någon av våra spännande kunder. I vissa fall leder uppdraget till rekrytering och du blir då anställd hos vår uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Vi söker dig som är serviceminded, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du har tidigare erfarenhet av administration och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johan Skillstedt, 0768-696485

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.