Administratör / vaktmästare

Om jobbet

Vi på Yttec söker dig som är flexibel, initiativrik och ansvarsfull.

Ytteknik i Örebro AB (Yttec) är ett familjeföretag och har en lång historia inom golvbranschen, vår nisch är framförallt golvreparationer inom logistiksektorn men vi jobbar även med golv inom t.ex. restaurangkök och parkeringshus. Våran inriktning och vårat varumärke går ut på att inget fusk får förekomma, kvalité ska genomsyra allt vi gör. Just nu befinner sig firman i en omstruktureringsfas där vi bland annat provar nya system för projektering, rapportering, bokföring och administration.

Jobbet ställer stora krav på att du kan ta till dig information och jobba självständig för att lösa uppgifter av alla olika slag. Det är viktigt att du är en person som vill bidra med att avlasta andra delar av firman med administration och hjälpa till med att utveckla systemet. Arbetstiderna är mycket flexibla och de flesta delarna kan genomföras på kvällstid eller helger och du har stor valmöjlighet att styra över dina egna arbetstider, därmed passar jobbet dig som är student mycket bra.

Kontoret ligger i Glanshammar strax utanför Örebro, ca 20 minuter med buss eller 15 minuter med bil. Du avlönas med timlön och du arbetar så mycket som det behövs, de vanliga arbetsuppgifterna tar ca 15-20 timmar per vecka men det finns möjlighet för upp till 40 timmar per vecka beroende på vilka kvalifikationer du har.

De vanligaste arbetsuppgifterna är:
- Ekonomiarbete - bokföring, betala fakturor, fakturera, räkna ut löner etc.
- Kundkontakt
- Administrera och underhålla våra IT-system
- Ordna med beställningar inför projekt

Men vi ser helst att du kan bidra med att även:
- Utveckla firman administrativt
- Jobba med marknadsföring
- Arbeta som vaktmästare och underhålla/utveckla fordon, maskiner och lokaler.

Krav:
- Du är bekant med bokföring
- Du är väl bekant med MS Office-paketet
- Du har mycket god datorvana

Meriterande:
- Färdigheter att kunna programmera med VBA för MS Office
- Erfarenhet av att jobba med lokala nätverk och Windows Server 2012
- Erfarenhet av marknadsföring
- Kunna snickra, svetsa, meka och bygga

Tjänsten ska tillsättas senast den 10 januari men ansökningen är öppen tills vi hittar en lämplig kandidat. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om du vill veta mer är du välkommen att ringa på vardagar mellan 09:00 och 16:00, CV och personligt brev skickas via mail.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Emil Palmborg, 073-9866101

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Med hela Sverige som arbetsfält erbjuder vi fullservice inom betonggolv. Välkommen att läsa mer om oss på våran hemsida www.yttec.com.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var