.NET-utvecklare till e-man i Örebro

e-man · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Vill du utveckla och utvecklas inom Microsoftplattformen?

Då kan du vara den .NET-utvecklare / systemutvecklare vi söker till e-man i Örebro. I rollen som Microsoftutvecklare kommer du att arbeta nära kunderna och skapa lösningar till deras utmaningar.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

e-man erbjuder dig en utmanande och utvecklande arbetsplats med trevliga kollegor och en stor möjlighet att påverka e-mans framtida utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med komplexa systemlösningar till e-mans kunder. Som utvecklare arbetar du nära kund och kollegor med att utveckla varierande IT-lösningar på utmanande problem. Tillsammans automatiserar vi manuella processer och skapar värde med teknik.

Rollen innebär också

Du får en utmanande och utvecklande arbetsplats där man ställer upp för varandra och där det finns en stark vilja att alltid göra sitt bästa.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling. Du vill förnya, förändra och förbättra. Du drivs av att snabbt och kontinuerligt utveckla nästa generations digitala produkter och koncept. Tekniken du använder idag är kanske inte den du kommer använda imorgon.

Du vill utvecklas inom:
C# och .Net, integration, BI, Azure, Javascript, serverless, TDD-utveckling och agila arbetssätt.

Du drivs av utmaningar och utvecklar kreativa lösningar. Du är en do-er!

Du har förståelse för konsultrollen, är både engagerad rådgivare och utförare, samt har viljan att omsätta dina kunskaper i konkreta lösningar. Du är självständig, tar initiativ och trivs i en roll med eget ansvar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Maria Tedsjö, 0709764895

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.