Hoppa till innehåll

Utesäljare till Bra Gross Norrköping

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bra Gross finns etablerade i Örebro, Norrköping och Stockholm (Täby och Västberga) med lager och försäljning. Försäljningskontor finns i Linköping.

Bra Gross är idag en del av CarpingsGruppen. Antalet medarbetare är c:a 40 (70 med CarpingsGruppen).

Kunderna består i huvudsak av stora och små VVS och VA-installatörer över hela landet. Vi har idag en väl utvecklad e-handel.

I arbetet som Utesäljare ser vi gärna att du har en VVS-teknisk utbildning eller att du har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt men inget krav då det personliga värdesätts i första hand. Du bör vara bekväm med att arbeta i ett modernt affärssystem och med olika digitala plattformar. B-körkort är ett krav.

Som Utesäljare på Bra Gross är man i huvudsak ute hos kund, både hos befintliga och nybearbetning. Man utgår från sitt kontor på Bra Gross butik i Norrköping. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att ge/ta reda på teknisk support, orderhantering, offertarbete samt att medverka i kundaktiviteter. Då vi är en förhållandevis liten organisation så är ett måste att man är flexibel och vara beredd på att hjälpa till i butik och lager när man inte är ute hos kund.

Vi värdesätter din sociala förmåga samt att du har lätt för att bygga relationer både med nya och befintliga kunder och att du har en hög serviceambition och periodvis kan arbeta under tidspress.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med kunniga och trevliga arbetskamrater i en enkel organisation. Här finns alla förutsättningar till bra personlig utveckling.

Att ”lyssna på våra kunder” har varit av stor betydelse för vår utveckling och nu vill vi ha med dig i vår fortsatta utveckling av Bra Gross.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vill du vara med och växa tillsammans med oss så är du välkommen att inkomma med Din ansökan

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se