Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

VD till Lima Timmerhus

Publiceringsdatum
29 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Lima Timmerhus, hantverk och tradition.

Ett äkta handbilat fulltimmerhus blir aldrig omodernt fast hantverket är flera hundra år gammalt! Vi har förmånen att arbeta för hand i doften av grova hyvelspån och kåda. Att stryka med handen över den släta men robusta kanten på stocken, att tälja dumlingarna för hand och att se hur passningen blir exakt, det är tillfredsställande, ett genuint och äkta arbete.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Lima Timmerhus tillsammans med oss som VD, här erbjuds du ett övergripande ansvar i ett familjärt bolag med tradition och hantverk i Fokus!

Dina arbetsuppgifter
Som VD för Lima Timmerhus kommer fokus ligga på att sätta struktur och på sikt öka tillväxt.

Du har ett helhetsansvar för produktionen i Lima där du leder och fördelar arbetet med ansvar för personal, budget och arbetsmiljö. Teamet består idag av 4 medarbetare. Du är projektledare för hela byggprocessen från markarbete till färdigt hus samt följer upp tidplan och budget. I rollen är du ansvarig för administration, kalkyl, offert, avtal och samordning av underleverantörer. Du har också ett ansvar för försäljning och är kontaktperson under hela byggprocessens gång för att möta förväntningar och inge förtroende hos våra kunder.

Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar direkt till ägare. En förutsättning för oss är att du kan verka på plats i Lima.

Din profil
Vi söker dig som är entreprenadingenjör eller liknande med erfarenhet från att driva byggprojekt sedan tidigare med kunskap inom BAS U.
Vi söker en ledare som vill utvecklas tillsammans med oss och ger dig förutsättningar att växa in i uppdraget som VD på sikt. Som person har du förmåga att driva redan planerade projekt på ett strukturerat och affärsmässigt sätt. Du är relationsorienterad som person och har lätt för att bygga förtroende hos likväl kunder som leverantörer. Vi tror att du är en naturlig ledare som trivs med att ha övergripande ansvar.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin 073 351 27 60. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 19 Maj 2024. Läs mer om Lima Timmerhus limafulltimmer.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.