Hoppa till innehåll
Nordiska Motor AB logotyp

Nordiska Motor söker Verksamhetscontroller till Mariestad

Publiceringsdatum
29 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker en engagerad och analytisk person till rollen som Verksamhetscontroller inom Nordiska Motor. Som Verksamhetscontroller på Nordiska Motor är du en viktig spelare i vårt team Affärsstöd. Du arbetar med uppföljning och analys för hela koncernen och rapporterar till koncernens ekonomichef. Du får arbeta med starka varumärken som Toyota, Lexus, Mercedes-Benz och Kia.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Mariestad och du kommer att arbeta med koncernens alla anläggningar vilket innebär en del resande. Du har mycket dialog med olika funktioner inom koncernen och du är en viktig del för att kommunicera insikter, analyser och stötta organisationen för att uppnå finansiella mål.

I rollen som verksamhetscontroller kommer du bland annat arbeta med:
  • Månadsbokslut och rapportering
  • Uppföljning budget och prognoser
  • Lönsamhetsanalyser
  • Aktivt bidra med och identifiera förbättringsmöjligheter
  • Genomföra analyser och utredningar
  • Arbeta med kostnadskontroll
Vem är du
Du har universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan utbildning och erfarenhet inom ekonomi som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet från controllerroll är meriterande eller så har du kanske arbetat som revisorsassistent eller redovisningskonsult och känner att du är redo att ta nästa steg och bidra till en spännande utvecklingsresa inom bilbranschen.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och i rollen som Verksamhetscontroller är du en nyckelperson som vill stötta verksamheten att driva resultat. Vi ser att du tar egna initiativ, vill bidra till utveckling och prioriterar din tid självständigt. I rollen lägger vi även stor vikt vid din analytiska förmåga och att du är bra på att kommunicera.

Ansökan
Om du tror att du är rätt person för denna roll och vill jobba inom en spännande bransch, skicka din ansökan inklusive CV till jobb@nordiskamotor.se. Ange ämnesraden som "Verksamhetscontroller".

Ansök snarast, då urval och intervjuer sker löpande. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Svante Engquist på svante.engquist@nordiskamotor.se.
Nordiska Motor AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren