Hoppa till innehåll

Barnmottagning, administratör

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kvalifikationer

· IT/Datorvana

· God kunskap i svenska språket i såväl tal som skrift

- Vi söker dig som har erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsadministration, t ex som undersköterska med administrativ erfarenhet, eller är medicinsk sekreterare.


Om jobbet

Vi söker nu administratör / medicinsk sekreterare till Barnmottagningen Saga i Malmö. Du kommer att ha ett självständigt arbete med möjlighet att utveckla och påverka arbetet. I arbetet ingår varierande arbetsuppgifter såsom bokning av patienter, remisshantering, kallelser, inköp och beställning av förbrukningsmaterial och liknande arbete. Arbetet sker i nära samarbete med barnläkare på mottagningen.


Om oss

På Barnmottagningen Saga erbjuder vi specialiserad vård för barn och ungdomar enligt avtal med Region Skåne. Till oss är barn och ungdomar mellan 0-18 år välkomna på tidsbeställda besök hos barnläkare, med remiss från annan vårdgivare eller med egen vårdbegäran.  Genom att kombinera hög medicinsk kompetens med omsorgsfullt bemötande strävar vi efter att skapa en trygg och omtänksam miljö där både barn, ungdomar och deras familjer känner sig väl omhändertagna.

Vår mottagning finns i Kronprinsens Läkarhus centralt i Malmö.


Din roll

Du har god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och är bra på att själv planera din arbetsdag. Du är noggrann och gillar att jobba med människor. Som person är du positiv och ansvarstagande och bemöter alla patienter och vårdnadshavare med respekt och värme. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Varmt välkommen med din ansökan!


Tillsättning sker löpande, så dröj ej med din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se