Hoppa till innehåll
Inter Terminals Sweden AB logotyp

Underhållsingenjör

Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Underhållsingenjör till Malmö

I rollen som underhållsingenjör blir du en nyckelfunktion i vår operativa och strategiska underhållsverksamhet på vår terminal i Malmö.  

Vi erbjuder 
Som underhållsingenjör hos oss har du en stimulerande vardag i en snabbfotad organisation. I rollen har du stort förtroende och möjlighet att påverka och driva frågor inom ditt ansvarsområde. Som underhållsingenjör har du mycket frihet under ansvar och möjlighet att bli en del av en unik gemenskap.

Vår organisation är värdestyrd och präglas av våra grundläggande värderingar - tillit, ansvarstagande, laganda, nyskapande och riskmedvetenhet. Hos oss är laget alltid prioriterat och vi strävar efter att hjälpa varandra mot gemensam framgång. 

Arbetsuppgifter 
I rollen som underhållsingenjör är ditt mål att säkerställa ett säkert, effektivt och tillförlitligt underhåll för vår terminal. Du arbetar dagligen med att koordinera underhållsaktiviteter, både förebyggande och avhjälpande samt att arbeta med strategiskt underhåll. Du har ett nära samarbete med terminalchef, operatörer och underentreprenörer på plats. Detta är en dagtidstjänst.  

  • Utföra systematisk analys av indata via vårt underhållssystem Maintmaster
  • Ansvara för att upprätta strategiska underhållsplaner utifrån terminalens behov
  • Säkerhetsställa att underhållet utförs enligt gällande lagar och stadgar
  • Genomföra tankbesiktningar/tankprojekt samt mindre underhållsprojekt
  • Koordinera arbeten med entreprenörer både avhjälpande och det förebyggande underhållet
  • Att bereda tillstånds- och riskanalyser inför entreprenörsarbeten
  • Att verka inom sin budgets ramar
  • Att vara rådgivande i tekniska frågor till terminalchef och övrig organisation
  • Utbildning av användarna, främst operatörer, av terminalutrustning för optimerad och korrekt drift
  • Medverka vid säkerhetsstudier och riskanalyser

Vad säger Niklas Sandrén, underhållschef om att jobba på Inter Terminals?

"Jag har arbetat på Inter Terminals sedan 22 år tillbaka. Jag började som operatör och är idag underhållschef. Jobbet som underhållschef är roligt, utmanade och stimulerande. Möjligheten att få vara med och påverka vår omställning till en grönare marknad med nya utmaningar och nya tekniska lösningar för att få nöjda kunder, både interna och externa.

Vi är ett väldigt roligt gäng och en grupp som är kända för vår gemenskap. Det är högt tempo med mycket skratt."

Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll och ett genuint intresse för teknik och underhållsarbete. Du trivs med ansvar och att arbeta strukturerat, effektivt och analytiskt. Du är nyfiken, initiativrik och drivs av att skapa resultat ihop med kollegor. Du är van att ha en administrativ tjänst där du aktivt jobbar utifrån underhållssystem, hanterar protokoll och besiktningar men tycker också om att verka operativt i fält när det krävs.  

  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av förebyggande och avhjälpande underhållsarbete, gärna inom processindustri eller depåverksamhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har erfarenhet i systematiska och analytiskt arbete
  • Du har god kännedom om aktuella lagstiftningar
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i engelska och svenska

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, och Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan! 

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Inter Terminals Sweden är ett helägt dotterföretag till Inter Pipeline Limited. Gruppen opererar en diversifierad portfölj av energiinfrastruktur i Kanada, Danmark och Sverige. Inter Terminals, erbjuder kunder en kombinerad tanklagringskapacitet av mer än 4,25 miljoner kubikmeter till lagring av flytande kemikalier och oljeprodukter. Helägda terminaler tillhandahålls ett brett utbud av tanklagringstjänster finns Inter Terminals Swedens terminaler i Gävle, Södertälje, Göteborg och Malmö. 

Läs mer om oss på www.interterminals.com

Inter Terminals Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup