Hoppa till innehåll
EuroMaint logotyp

Ingenjör inom el till EuroMaint i Malmö

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du en passion för teknik och problemlösning? EuroMaint i Malmö söker en ingenjör med kompetens inom el! Sök idag!

Söker du nya utmaningar eller är du i början av din karriär och söker efter varierande arbetsuppgifter där din förmåga att lösa problem kommer till optimal användning? Är du redo att vara en del av ett kompetent team och bidra till att forma framtidens tekniska verktyg och arbetsmetoder för att optimera fordonsunderhåll? Bra! Då kan den lediga tjänsten vara precis det du söker!

I rollen som teknikspecialist inom el hos Euromaint i Malmö kommer du att vara företagets främsta expert för underhåll av komponenter till spårburna fordon. Du kommer att samarbeta med andra kompetenta teammedlemmar och ha möjlighet att fortsätta din personliga och professionella utveckling.

Låter detta spännande? Skicka in din ansökan redan idag. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ditt anställningserbjudande

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På EuroMaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag.

EuroMaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som ingenjör i en framtidsbransch med innovativa lösningar. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom förbättringsarbeten och tekniska utredningar.

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör hos EuroMaint kommer du bland annat arbeta med att:
  • Förvalta Euromaint Rail utvecklade produkter, vilket inkluderar att hålla dokumentationen uppdaterad och tillgänglig.
  • Delta i kundmöten.
  • Tekniska utredningar, riskanalyser och utarbeta förslag till förbättrande åtgärder.
  • Omvärldsanalys för "Best practice" samt uppbyggnad av nätverk för att säkerställa strategiskt know-how.
  • Behjälplig till fordonsteknikern för effektivare underhållsplaner.
  • Utprovning av nya tekniska lösningar.
Värt att veta

Som ingenjör har du samarbete med teknikavdelningen, produktion och Supply Chain. Du fungerar även som stöd mot anbudsgruppen vid framtagning av nya koncept, tekniska data, underhållsdata m.m. Du deltar aktivt för att bidra till EuroMaint Rails affärsmässiga intressen samt kontraktets framgång.

Du tillhör teknikavdelningen och tjänsten är placerad i Örebro eller Malmö med goda möjligheter att arbeta deltid hemifrån.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller civilingenjör med kompetens och intresse inom el. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med järnvägsfordon eller andra tunga fordon. Men för oss är personlighet viktigare än erfarenhet så vi är därmed även intresserade av dig som är nyexaminerad. Du är initiativtagande och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också att du är strukturerad, resultatorienterad och en god prioriteringsförmåga. Vidare har du goda kunskaper i engelska både skriftligen och muntligen.

Viktigt för dig är din och andras säkerhet, att utföra arbete med stolthet och förväntad kvalité samt att vara en naturlig del av vårt förbättringsarbete. Du ska ta fram förbättringsförslag och kunna implementera dessa.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
EuroMaint logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech