Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektingenjör till Bastec AB

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du studerat / erfarenhet inom VVS eller automation? Drivs du av eget ansvar och trivs med arbete i projektform med samarbeten nära kunden? Då kan denna roll som projektingenjör till Bastec AB vara ditt nästa steg i karriären, ansök idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Bastec AB

Om företaget

Bastec AB är ett innovativt och expansivt svenskt företag som utvecklar och marknadsför system för fastighetsautomation, det vill säga styrning, reglering, mätning, övervakning, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter. Deras egenutvecklade system BAS2 styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. De har gjort det enkelt att spara energi sedan 1989.

Affärsidén bygger på att erbjuda marknadens smartaste och mest lättanvända system inom fastighetsautomation som ger största möjliga energibesparing och lägst totalkostnad.

Bastec har ett nära samarbete med ett hundratal återförsäljare och partners över hela landet, som genomför entreprenader och projekt med Bastecs system till slutkunder. De kommer att fortsätta bygga upp detta nätverk av duktiga återförsäljare, för att finnas lokalt representerade i ännu större utsträckning. Bastec har sitt huvudkontor i Malmö och agerar via partners och återförsäljare över hela Sverige.

Bastec är värderingsstyrt och bygger sin företagskultur på fyra kärnvärden: Vilja, Reko, Vänlig och Smart.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör är dina huvudsakliga ansvarsområden att noggrant läsa och analysera handlingar för att kunna skapa relevanta offerter. Dessutom förväntas du att självständigt driva projekt mot kunder, där du fungerar som den primära kontaktpunkten och säkerställer att projektet når sina mål. Utöver detta är du involverad i att konfigurera och programmera system enligt kundernas specifika krav och behov, vilket kräver både teknisk kompetens och problemlösningsförmåga.

* Läsa handlingar & offerera
* Självständigt driva projekt mot kunder
* Konfigurera och programmera

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom Automation eller VVS
* Arbetslivserfarenhet inom Nätverk, IT eller VVS. Meriterande inom fastighetsautomation
* B-körkort
* Obehindrad svenska och engelska, både tal och skrift

För att trivas i rollen som projektingenjör hos Bastec har du förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och externt samt har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Vi ser att du har rätt attityd och inställnings till rollen vilket innebär att du innehar ett tålamod och en förståelse för snabba förändringar och ser lösningar snarare än problem.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid / Studier
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.