Hoppa till innehåll

Sommarvikarierande Trafikledare

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en lösningsorienterad trafikledare till vårt Trafikledningsteam i Malmö. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och är tillgänglig för arbete heltid under sommaren? Då tror vi att det här är rätt utmaning för dig! 

Arbetsuppgifter:

Arbetet som trafikledare innebär att se till att trafiken flyter på ett obehindrat sätt, genom att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag. Du varvar snabba, faktabaserade beslut och lösningsleveranser med planeringsarbete för att vara redo att lösa de problem som uppstår i rätt tid. Att du har en affärsmässigt god dialog med alla inblandade är en självklarhet. 

  • Problemlösning 
  • Dialog med andra involverade - förare, trefikhuvudmän och andra intressenter
  • Planering för olika scenarier och situationer
  • Hantering och dokumentation av avvikelser
  • Du rapporterar direkt till chefen för Trafikledningsteamet

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har avslutat eller är under utbildning inom logistik eller transport, alternativt att du har motsvarande erfarenhet. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga.

Personliga egenskaper

Arbetet som trafikledare innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och analytisk. Vidare är du stresstålig, strukturerad och du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett tydligt driv och fokus på att nå mål och resultat. Då arbetet innebär kontakt med både extern och intern part är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Som den lagspelare du är har du en god förmåga att lösa arbetsuppgifter såväl självständigt som i team.  

Övrigt

Vårt behov gäller heltid under sommaren och det kan finnas möjligheter för rätt person även längre fram, vid tillfälliga behov. 

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna innebär ett rullande treskiftschema, då avdelningen är bemannad dygnet runt, årets alla dagar. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du dessutom busskörkort och YKB kan vi erbjuda en kombinerad tjänst, där du vissa dagar arbetar med trafikledning och andra dagar utför köruppdrag. 
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se