Utbildare Kompetenscenter NCC ViaSafe

NCC · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt och är en framgångsrik entreprenör i basunderhåll av vägnätet.

NCC ViaSafe Sverige är en enhet inom NCC Infraservices som erbjuder tjänster kring t ex avstängningar, skyltning, TA-planer, TMA-skydd, tungt skydd, barriärer mm. Enheten ansvarar även för NCC ViaSafe kompetenscenter som jobbar med trafiksäkerhet och erbjuder aktuella utbildningar om gällande regler och riktlinjer för arbete på väg. Det är ett stort behov av våra tjänster så nu behöver vi förstärka vår grupp.

Rollen hos oss
Vi söker nu en utbildare till Kompetenscenter för att förstärka vår affär. Du kommer att arbeta med att planera och genomföra utbildningar inom Arbete på väg. Du ska även finnas som support avseende frågor enligt gällande regelverk och riktlinjer till organisationen genom att bidra till kompetenshöjande utveckling. Det förekommer även övriga administrativa uppgifter. Utbildning bedrivs i hela landet, så det förekommer en del resor i tjänsten.

Dina erfarenheter
Du har en bakgrund som beställare eller entreprenör inom byggbranschen med erfarenhet från Arbete på väg och gärna erfarenhet av att utforma trafikanordningsplaner. B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga och är engagerad inom frågor som berör Arbete på väg och trafiksäkerhet. Vi ser också att du har en god organisations- och planeringsförmåga samt är målinriktad. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid med placering i Malmö, Göteborg, Stockholm eller Umeå. Tillträde snarast möjligt.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Susanna Homanen, chef för kompetenscenter NCC ViaSafe, på 070-2037810 eller susanna.homanen@ncc.se

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan senast den 20 september 2017.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.