Logoped till Munkhätteskolan

Om jobbet

Som logoped på Munkhätteskolan ingår du i skolans drivande elevhälsoteam tillsammans med skolledning, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och specialpedagog. Du kommer specifikt ha ett nära samarbete med specialpedagog. Ditt uppdrag är att i nära samarbete med skolledningen och elevhälsoteam driva utveckling av undervisningen med målet att förbättra elevernas måluppfyllelse. Genom din yrkeskompetens erbjuder du specialiserat verksamhetsstöd i form av framförallt operativt arbete där bedömning och träning av elevers språkförmåga ingår. I arbetet ingår även handledning och utbildning av skolpersonal för att utveckla verksamheten på individ-, grupp- och organisationsnivå mot en högre måluppfyllelse. Du stöder pedagogerna, du driver och verkar i olika stödjande åtgärder för elever i behov av särskilt stöd. Du agerar bollplank åt både pedagoggruppen och skolledningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad logoped med erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, gärna i skolans värld. Du ska ha goda kunskaper gällande digitala, alternativa verktyg. Du ser möjligheter istället för hinder, är idérik och stimuleras av utmaningar, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer med både elever, vårdnadshavare och personal. Du har god medvetenhet om hur dina handlingar påverkar din omgivning. Du tar ansvar för dina uppgifter och du strukturerar och driver själv dina arbetsuppgifter. Vidare har du en god förmåga att utrycka dig i både tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Carina Adelsgård, 0709-474322

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Är du intresserad av att arbeta i en skola som är i förändring? Då är du välkommen med en ansökan till oss på Munkhätteskolan. Munkhätteskolan är en f-9 skola med ca 520 härliga elever. Skolan är totalrenoverad både inne och ute. Vi har ljusa, funktionella, it-anpassade och vackra lokaler och flera inbjudande skolgårdar byggda för de olika stadierna. På Munkhätteskolan strävar vi efter att varje lektion ska genomsyras av ett språkutvecklande arbetssätt. Språk och lärande hänger oupplösligt samman och varje möte med en elev är ett tillfälle för språkutveckling oavsett var det sker. På Munkhätteskolan arbetar ALL personal aktivt för att eleverna ska nå högre måluppfyllelse och ett av verktygen är samarbete och samplanering mellan de olika professionerna på skolan. I vårt arbete med att fostra eleverna till goda samhällsmedborgare läggs det stor vikt vid hur vi bemöter varandra och att vi har en trygg lärandemiljö på skolan. På Munkhätteskolan finns också Team Munkhättan som är en regional enhet på Munkhätteskolan för elever med fysisk funktionsnedsättning. Samarbetet mellan personalen på Munkhätteskolan och Team Munkhättan sker kontinuerligt.