Lärare åk 1-3 sv/sva/ma till Söderkullaskolan

Om jobbet

Söderkullaskolan söker nu en legitimerad lärare för undervisning i åk 1-3. Uppdraget innebär mentorskap för ett antal elever. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl. a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, har tydliga förväntningar på eleverna och har förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever utvecklas.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet i svenska, svenska som andraspråk och matematikför åk 1-3 alt 1-7. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av läraryrket. Vi ser gärna att du har behörighet i ytterligare ämnen. Det är även meriterande med kunskap om genrepedagogik samt bedömning för lärande. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du har god datorvana och det är önskvärt att du har erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du är prestigelös och har lätt för att skapa goda relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi söker dig som är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta med andra. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Välkommen till oss!

Löpande urval kommer att tillämpas så vänta inte med din ansökan! Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Nina Axgart, 0708-488716

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Söderkullaskolan är en av Malmös största grundskolor med elever från förskoleklass till årskurs 9. På Söderkullaskolan går ca 900 elever och våra elever har en god måluppfyllelse. På Söderskullaskolan jobbar vi med språkutvecklande arbetssätt i alla åldrar och ämnen. Våra lärare arbetar i arbetslag där bedömning för lärande, värdegrundsarbete och mentorskap har en central roll. På Söderkullaskolan satsar vi extra på språk genom vår spetsutbildning i engelska och vår Bilingualprofil i årskurs 7-9.