Lärare åk 4-6, sv/eng/so till Hermodsdalsskolan

Om jobbet

Hermodsdalsskolan söker nu en sv,eng och so lärare för åk 4-6. På Hermodsdalsskolan använder vi oss av språkutvecklande arbetssätt och möter varje enskild elev utifrån ett helhetsperspektiv. Du planerar för och genomför undervisning samt bedömer elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du deltar aktivt i utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument. Du samarbetar väl med arbetslaget och med övrig personal. Genom ditt stora engagemang bidrar du till en god inlärnings och arbetsmiljö. Vidare hittar du strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som den personliga utvecklingen.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa sv, eng och so för åk 1-7 alternativt 4-9. Tidigare erfarenhet av arbetet som lärare är önskvärt. Det är meriterande med erfarenhet av ett språkutvecklande arbetssätt och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med nyanlända. Du har god insikt i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn och ett professionellt förhållningssätt. Välkommen till oss!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Anja Axemo, 072-9871739

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 600 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Hermodsdalsskolan är en F-9 skola med ca 450 elever samt en fritidsverksamhet med ca 170 barn. Fritidsverksamheten står för god pedagogisk miljö och utgår från barnens intresse och nyfikenhet. Vi utgår från ett heldagsperspektiv och fritidspedagogerna samverkar med lärarna för att möjliggöra en helhetssyn för barnen.