2 Elevassistenter sökes till Tingdammsskolan

Om jobbet

Till Tingdammsskolan söker vi nu elevassistenter för arbete med elever som har behov av särskilt stöd i sin skoldag. Du kommer att följa och stödja eleven i dess sociala utveckling och kunskapsinhämtning under skoldagen och på fritidshemmet. Arbetet innebär bland annat att stödja och hjälpa eleven mot måluppfyllelse samt verksamhetsmål i enlighet med läroplan och övriga styrdokument. Du kommer att ingå i ett arbetslag och samarbeta med pedagoger samt ha kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot barn-och fritid och har erfarenhet av arbete som resurs med barn i de lägre åldrarna som är i behov av särskilt stöd. För den ena tjänsten är det också meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn med diagnoser inom autismspektrat. Erfarenhet av arbete med tvåspråkiga barn är meriterande. Som person är du trygg, stabil och har lätt för att kommunicera. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har dessutom stort tålamod och är självgående. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Välkommen till oss!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av medarbetare som redan är anställd i Malmö stad. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Mejla eller ring Therese Jakob, 0729 743384

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola. Tingdammsskolan är en F-5-skola i Oxie med ca 450 elever. På Tingdammsskolan trivs både personal och elever och ges goda utvecklingsmöjligheter.