Fritidspedagog till Tygelsjöskolan

Om jobbet

Tygelsjöskolan är en F-3-skola med engagerade pedagoger. Vi är en växande verksamhet och behöver nu rekrytera en medarbetare till vår skola. På skolan tillvaratar och uppmärksammar vi varandras kompetenser. Du driver pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans med det övriga kollegiet under ledning av rektor. Vi arbetar för att alla hos oss ska känna trygghet, glädje och trivsel. Alla ska känna sig viktiga och värdefulla. Barnen får utrymme; blir sedda och lyssnade till. Vi möjliggör elevernas delaktighet och tar tillvara på och ger utrymme för initiativtagande och kreativitet. Vi ser demokratiska processer som ett sätt att lära och utvecklas. Vi vill att barnen ska känna att kunskap är viktigt, och att de ska behålla sin nyfikenhet samt viljan och lusten att lära. Fritidshemmet är en viktig del av elevernas dag hos oss på skolan. Vi arbetar mycket medvetet för att utveckla vår fritidsverksamhet och skapa en helhet kring barnens hela skoldag.

Kvalifikationer
Fritidspedagogexamen eller grundlärarexamen med inriktning fritidshem. Vi söker dig som brinner för fritidsverksamheten och som tycker att det är roligt med utvecklingsarbete. Du kommer att ingå i ett arbetslag.

För att få en jämnare könsfördelning på vår arbetsplats ser vi gärna manliga sökande till tjänsten samt sökande med utländsk bakgrund.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Francesca Eklund, 040-346911

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 28 000 elever. Tillsammans med 4 900 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola.