Montörer till spännande företag i Malmö

Om jobbet

Vi söker nu montörer till en av våra kunder i Malmö! Det kommer vara en inhyrning via oss på Randstad och uppdraget räknas pågå till slutet av januari, med mycket god chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Som montör kommer du jobba med montage av elektronikprodukter och elektronikkort utifrån ett standardiserat arbetssätt. Du kommer följa givna ritningar och instruktioner.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att montera, jobba med mekanik och att du har en stor förståelse för produktionsflöde. Du bör ha ett intresse för teknik. Det är en stor fördel om du har någon form av el-utbildning alternativt jobbat med montering av elektronikprodukter sedan tidigare.

Dina egenskaper

Vi ser att du är en lugn person som tycker om att jobba med händerna och tycker det är spännande med elektronikbranschen. Du har ett stort tålamod, trivs med att arbeta noggrant och lägger stor vikt vid kvaliteten i ditt arbete.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.