Regionscontroller till ledande teknikkonsultbolag

Framtiden · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en regionscontroller. Du kommer få möjlighet att arbeta i Europas ledande teknikkonsultbolag med varierade och utmanande arbetsuppgifter. Som regionscontroller ingår du i ledningsgruppen för region Syd och Väst. Du arbetar i nära samarbete med regions- och gruppchefer, uppdragsledare samt uppdragsadministratörer där din funktion är att agera stöd och bollplank i ekonomiska frågor. I ditt arbete letar du ständigt efter olika sätt förbättra och utveckla verksamheten. Samarbetet sker även med övriga controllers och som junior kommer du få stöd från dina närmaste chefer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande uppföljning och analys av regionens och resultatenheternas resultat och nyckeltal samt pågående uppdrag.
  • Sammanställa och presentera resultatrapporter och måluppföljningar och dess ekonomiska samband och behov av eventuella förbättringar.
  • Månadsbokslut
  • Driva budgetprocess tillsammans med regionchef och gruppchefer.
  • Implementering av ett nytt affärssystem
  • Utbilda linjechefer och uppdragsledare i ekonomiska frågor.
Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta i nära samarbete med dina medarbetare. Som person är du kommunikativ, pedagogisk och engagerad i ditt arbete. Du har en analytisk förmåga och har lätt för att se helheter och samband. Du har en hög social kompetens och ser hellre lösningar än problem. Rollen som regionscontroller ställer krav på att du är självgående, vågar ta för dig och att du har lätt för att hantera olika slags människor. Slutligen söker vi dig som är glad, enkel och utåtriktad.

Krav:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Engelska flytande i tal och skrift.
  • Kunskap i Excel
Meriterande
- Erfarenhet av liknande arbete.

Villkor

Arbetstider: Kontorstider
Ort: Stationerad i Malmö. Ca 2 dagar i veckan arbetar du i Göteborg. Resor till Stockholm kan även förekomma.
Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning.
Start: Mitten av januari.
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. Du kommer att arbeta i deras affärsområde inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Som regionscontroller blir du erbjuden en mycket lärorik och spännande tjänst som på många sätt liknar en projektledarroll. Tjänsten är ett föräldravikariat men kan finnas möjlighet till vidareanställning på andra orter i Sverige.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.