HR partner

NCC · HR & Personal · 20 dec

Om jobbet

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga en bättre och mer hållbar framtid - beyond construction.

Rollen hos oss Som HR partner implementerar och driver du sektor Stens HR-frågor utifrån NCC:s riktlinjer/policys samt gällande lagstiftning i samverkan med sektorledningen.

Du kommer att tillhöra affärsområdet Industry och sektor Sten, som huvudsakligen arbetar med att utvinna, förädla och sälja stenmaterial. Du kommer att utgå från vårt kontor i Malmö och stötta verksamheterna i Väst- och Sydsverige samt östra delarna av Mellansverige. Dina närmsta kollegor finns främst inom NCC Industry, men samarbete med NCC:s övriga HR-funktioner och HR partners kommer även att bli aktuellt.

Dina erfarenheter Du har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor (eller motsvarande) samt minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av att möta både chefer och medarbetare i olika personalrelaterade situationer. Förhandlingsvana samt erfarenhet av avtalsfrågor är meriterande. Du är även en van användare av Officepaketet samt skriver och talar engelska obehindrat.

Dina egenskaper Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens och medarbetarnas behov och förutsättningar. Du är förtroendeingivande, har ett professionellt förhållningssätt och arbetar proaktivt. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Andra viktiga egenskaper för att passa i rollen är att du är noggrann, stresstålig och har ett genuint engagemang i det du gör.

Ytterligare informationTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Arbetet innebär en del resor varför körkort och egen bil är ett krav.

Kom och väx

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda medarbetare.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Fredric Westling, chef HRO Industry, på tel nr 070-721 78 72. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2016-12-20.

Välkommen med din ansökan!

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Ärlighet, tillit, respekt och framåtanda är värderingarna som
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.