Restaurangmedarbetare sökes för julbordssäsongen på välkänt företag i Malmö

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och vill arbeta extra inom restaurang i varuhusmiljö? Är du som person serviceinriktad, engagerad och effektiv? Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu studenter som vill arbeta extra med service på ett stort och välkänt företag i utkanten av Malmö. Vår kund är ett stort värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras vision att göra hemmet till en bättre plats. Deras affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.

I arbetsrollen kommer du att arbeta med underhåll av vår kunds restaurangavdelning. Du kommer där att vara företagets ansikte utåt och hjälpa till med såväl servering som disk under deras julborssäsong.
  • Ge service till kunderna
  • Vara ansiktet utåt för företaget
  • Plocka disk
  • Servering
Behovet för tjänsten är under julbordssäsongen så start är omgående och fram till 23 December. Arbetstiderna är förlagt eftermiddag och kväll måndag-söndag. Arbetstiderna kommer variera med längre och kortare pass. Du kommer både att vara schemalagd i förväg och bli inringd med kort varsel. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du kan jobba 2-3 pass per vecka under hela perioden.

Vi kommer tillsätta tjänsten omgående. Du kommer vara anställd av studentconsulting men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med service. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, exempelvis i restaurang eller på café. Som person ser vi att du är utåtriktad, serviceinriktad och klarar av att hålla humöret uppe även då kundtrycket är högt. Då gemenskap och ödmjukhet är två viktiga värderingar för vår kund, ser vi det som en självklarhet att du som sökande känner igen dig i dessa värderingar.
  • Serviceinriktad
  • Effektiv
  • Tycker om att arbeta i team
Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!