Serviceinriktad ekonomiassistent

Heimstaden · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Till Heimstaden söker vi nu en serviceinriktad och prestigelös ekonomiassistent med glimten i ögat som trivs i en expansiv koncern. Tjänsten är placerad i Heimstadens ljusa och trevliga lokaler i centrala Malmö.

Arbetsuppgifter

I denna roll blir du en del av en kunnig ekonomiavdelning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att sköta stora flöden av leverantörsfakturor, upprätta momsdeklarationer, löpande bokföring, ha kontakt med leverantörer samt bistå med vissa avstämningar i samband med bokslut.

Din bakgrund

Vi tror att du är gymnasieekonom eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs med att hantera stora flöden i högt tempo och kan din debet och kredit. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemen Vitec 3L för bokföring, Palette för fakturahantering liksom tidigare erfarenhet från arbete i fastighetsbolag.

Du som person

Även om din erfarenhet är viktig så kommer vi att lägga mycket stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang samt viljan att utvecklas. Som person är du självgående och van vid att ta ett stort eget ansvar samtidigt som du både bidrar till och uppskattar en god stämning i gruppen. Förutom ordning, struktur och noggrannhet som är viktigt i denna roll så värdesätts kommunikativ förmåga, integritet och prestigelöshet som personliga egenskaper. Du uppskattar dina arbetskollegor och uppfattas av dem som glad, positiv och trygg både i dig själv och i din yrkesroll.

Din ansökan

Vill du vara med på Heimstadens framtida resa, har humor och glimten i ögat? Tveka då inte utan sök tjänsten så fort du kan då vi arbetar med löpande urval. I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB och har du frågor är du naturligtvis välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Jerleke 040-665 51 03. Naturligtvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Heimstaden etablerar, förvaltar, utvecklar och äger, ensamt eller tillsammans med andra investerare, bostadsfastigheter omfattande 18 000 stycken bostäder i tillväxtregioner i Sverige och i Danmark. Vi erbjuder hyresgästerna trygga och trivsamma boenden i livets olika skeenden samt medinvestorer en professionell investeringsprodukt med en attraktiv riskjusterad avkastning. Bolaget grundades 1998 och ägs sedan 2005 i huvudsak av det norska bolaget Fredensborg AS, som är Norges största privata bostadsbolag.