Chef till TNG Malmö

Om jobbet

TNG söker en affärsdriven regionchef som har förmågan att motivera sina medarbetare och likt oss brinner för fördomsfri rekrytering och bemanning!

Då vår regionchef går vidare till nya utmaningar inom företaget söker vi nu hans efterträdare. Som chef över TNG i södra Sverige är dina arbetsuppgifter såväl strategiska som operativa. Du kommer vara engagerad i försäljning och i våra rekryteringsprocesser samtidigt som du är en engagerad ledare som stöttar teamet. Är du en affärsdriven chef som sätter kompetens, potential och fakta i fokus framför magkänsla och fördomar? Bra - sök gärna idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
 • En stark tydlig vision - Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare.
 • Branschens modernaste erbjudande - Inom fördomsfri bemanning och rekrytering. Vi sätter hög kvalitet i första rummet och jobbar långsiktigt för att skapa nöjda kunder och medarbetare.
 • Mycket nöjda kunder och kollegor - Våra NPS-värden hos kunderna är höga, och våra egna medarbetare ger oss NPS-värdet 86.
 • Härliga kollegor som peppar och hjälper varandra mellan kontoren.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef i Malmö ansvarar du för att ha en välmående och motiverad personalgrupp med hög leveranskapacitet och bra kundtillväxt. Du har också övergripande ansvar för att regionens konsulter är nöjda med TNG som arbetsgivare.

Ditt arbete innebär att:
 • Ansvara för regionens mål, budget och resultat.
 • Ha operativt- och personalansvar över regionens medarbetare.
 • Ansvara för att samtliga medarbetare har rätt kompetens för hur TNG ska profileras på bästa sätt och få ROI på försäljning/leveranssinsatser.
 • Vara kravställande och ha ett tätt samarbete med försäljning- och KAM-chef gällande kundbearbetning i såväl aktivitet som utfall.
 • Ansvara för att regionen profileras på bästa sätt lokalt i ett tätt samarbete med marknadsavdelningen.
 • Vara involverad i upphandlingar vad gäller prissättning och offertpresentation.
 • Vara aktiv i TNG:s ledningsgruppsarbete.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vid sidan av rollen som regionchef arbetar du operativt med egna hyr- och rekryteringsuppdrag samt bedriver eget försäljningsarbete. Till din hjälp har du TNG:s beprövade kompetensbaserade fördomsfria processer, moderna systemstöd och platsannonseringstjänster i världsklass. Du ingår i ett team som arbetar tätt tillsammans och det finns gemensamma supportfunktioner inom marknad, försäljning, HR och administration.
Vi uppskattar rollen som chef till 50% i dagsläget men kan ändras över tid. Du rapporterar till VD och sitter med i TNG:s ledningsgrupp.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen har du dokumenterad ledarskapserfarenhet och är därmed van att leda och utveckla personal. Du trivs i en ledande roll där du coachar ditt team på ett tydligt sätt som leder till goda affärsmässiga resultat. Du agerar förebild genom att vara intresserad och engagerad i dina medarbetares arbete samt brinner för att se andra utvecklas och lyckas. Då du ska leda och stötta våra duktiga rekryterare och kandidatansvariga i deras dagliga arbete samt själv arbeta operativt med rekrytering krävs det att du tidigare har erfarenhet av bemanningsbranschen. Eftersom du kommer vara engagerad i upphandlingar och vara ute mycket hos kund så är det viktigt att du är affärsmässig och på ett övertygande sätt kan presentera TNG. Tjänsten som regionchef erbjuder stor variation av arbetsuppgifter vilket kräver att du arbetar smart och strukturerat samt har en god förmåga att prioritera rätt mellan en mängd olika arbetsuppgifter.

Dessutom:
 • Har du en akademisk examen eller motsvarande och kan formulera dig väl i tal och skrift då du dagligen kommunicerar med TNG intressenter.
 • Har du erfarenhet från ledningsgruppsarbete är det meriterande.
TNG:s företagskultur bygger på öppenhet och stort personligt engagemang, vilket bör stämma med dina värderingar för att du ska trivas hos oss.

INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Maria Nordenhem, 073-581 49 67

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.