Embedded-utvecklare

Framtiden · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du få möjlighet att arbeta i ett framgångsrikt bolag med utvecklande och varierade arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med 11 andra i ett scrumbaserat team med embedded- samt lågnivåutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Utveckling
 • Kodgranskning
 • Implementation
 • Testning
 • Databasutveckling
Din profil

En stor del av tjänsten innebär utveckling och vi söker därför dig som har ett genuint intresse för teknik och utveckling. Du har en god problemlösningsförmåga, är kommunikativ och lätt att samarbeta med. Vi tror att du som söker är prestigelös och du hanterar att ta emot positiv såväl som negativ feedback väl. Slutligen söker vi dig som är flexibel och som har en vilja att ständigt förbättras.

Krav
 • Civil- alternativt högskoleingenjör inom exempelvis Teknisk fysik och Elektroteknik.
 • Kunskap i C-programmering
Meriterande
 • Kunskap i Java
 • Fritidsprojekt
 • Kunskap inom säker kommunikation och kryptering
 • Praktisk erfarenhet av databaser
Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund arbetar med att leverera kreativa och värdefulla säkerhetslösningar till sina kunder. De utvecklar brand, inbrottslarm och smarta lösningar till hemmet. Bolaget strävar efter att vara den ledande leverantören inom sitt område och de står för kvalité och säkerhet. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du får utvecklas i en härlig grupp som alla brinner för utveckling.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.