Sektionschef till Nattsjuksköterskor i Malmö stad

Om jobbet

Sektionen för nattsjuksköterskor består för närvarande av 18 sjuksköterskor som arbetar i hemsjukvården, särskilt boende samt i LSS-boenden i hela Malmö stad. Du ansvarar för att nattsjuksköterskeorganisationen uppfyller stadsområdesförvaltningarnas krav på service, tillgänglighet och kompetens samtidigt som du har sedvanligt personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för dina medarbetare. Arbetet innebär nära samverkan med övriga sektionschefer med ansvar för HSL personal inom Vård och Omsorg i Malmö Stad. Som sektionschef för nattsjuksköterskorna arbetar du även vissa kvällar, nätter och tidiga morgnar enligt överenskommelse med din chef.

Kvalifikationer
Du är en person som ser helheten och som tar ansvar för hela verksamheten. Du behöver ha ett genuint intresse för människor och möten mellan människor och uppmuntrar i ditt ledarskap till reflektion och utveckling. För att lyckas i rollen ser vi också att du är positiv och ser möjligheter snarare än hinder. Du behöver vara flexibel eftersom verksamheten i allt större grad ställer krav på att vi förändrar oss. För att vara aktuell för tjänsten som sektionschef hos oss är relevant högskoleutbildning kombinerad med tidigare erfarenhet av arbetsledning inom vård och omsorg ett krav. Har du erfarenhet av att arbeta i kommunal verksamhet är det meriterande. Det är också meriterande att du har arbetslett legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Du bör ha både intresse och erfarenhet av att driva utvecklingsarbete då det är viktigt att verksamheten alltid ligger i framkant. Vi ser gärna att du har idéer om hur dagens teknik kan utnyttjas bättre för att öka kundservicen och minska den administrativa hanteringen. Du ser service som en självklarhet, trivs med att ha många kontaktytor och är en god kommunikatör såväl internt som externt. Du måste vara strukturerad och tydlig i ditt ledarskap och ha en god organisatorisk och administrativ förmåga då en del av arbetsuppgifterna kräver detta. Självklart ska du leda dina medarbetare med ett coachande förhållningssätt! Är detta ett uppdrag som lockar dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kerstin Sander, 040-34 92 01

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Innerstaden sträcker sig från Ribersborg och Slottstaden i nordväst till Möllevången och Sofielund i sydöst. Stadsområde Innerstaden har drygt 1600 anställda till sina knappt 71000 invånare. Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare god service och verka för att Innerstaden ska vara ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla! Organisatoriskt tillhör Nattsjuksköterskeorganisationen för närvarande stadsområdesförvaltning Innerstaden. Från den 1 maj 2017 kommer den att ingå i Malmö Stads nya organisation, en gemensam Vård och Omsorgsnämnd. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!